Αποστολέας Θέμα: Εργαλειοθηκη Jimny  (Αναγνώστηκε 11457 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εργαλειοθηκη Jimny
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 03, 2009, 21:08 »
Γιάννη όλα τα κουτιά που βλέπεις κατά καιρούς είναι ιδιοκατασκευές, δε γνωρίζω να υπάρχει κάτι έτοιμο για το Jimny, πάρε πάντως μια γεύση από το δικό μου, http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=36231 το οποίο προσεχώς θα αντικατασταθεί με άλλο πιο καλό και λειτουργικό...

Πολύ καλό είναι,αν και θα ήθελα να συζυτήσουμε και για το καινούριο που θα φτιάξεις...Πως το έχεις σκεφτεί?

Σαν αυτό που έχεις τώρα,έχω φτιάξει και γώ ένα παρόμοιο για το ψάρεμα...Αλλά θα το ήθελα και γω πιο λειτουργικό... ;) Για πές ιδέες,για πές...
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 04, 2009, 09:09 »
Το καινούργιο θα είναι μάλλον από κόντρα πλακέ θαλάσσης, τα συρτάρια με μηχανισμό βαρέως τύπου για να αντέχουν, οι πάτοι των συρταριών πιο ενισχυμένοι και το καπάκι θα είναι διαιρούμενο κατά μήκος για να μπορεί να ανοίγει πιο εύκολα όταν είναι φορτωμένο. Στην πορεία μπορεί να σκεφτώ και τίποτα άλλο... :D :D
B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 04, 2009, 12:58 »
εγω εχω βολευτει με αυτο εδω και 3 χρονια. μια ιδεα ειναι να βιδωθουν και μικρα ετοιμα πλαστικακουτακια με συρταρακια απο το pratiker , κατω απο το ραφι που θα ανασηκωνονται μαζι με το ραφι.

το "Π" της κατασκευης βιδωνει στις ετοιμες τρυπες που εχουν οι πλευρικες ταπετσαριες στον χωρο αποσκευων, ετσι ωστε να μην κανουμε νεες τρυπες. Εγω για πιο καλη στιριξη εβγαλα τυο πλαστικο κλιπ που ειχε εκει και εβαλα μεταλλικο 10αρι περτσινι με σπειρωμα και το βιδωσα με πιο μεγαλη βιδα με 10αρι κεφαλι  :)

φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 04, 2009, 18:37 »
Όσον αφορά καλώδια εκκίνησης μπαταρίας,καθώς και κομπρεσέρ αέρα για τα λάστιχα δεν κάνει και το "μπρούστερ" ή όχι?

Ρωτάω γιατί έτσι κι αλλιώς το χω για το ψάρεμα... ;)
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος kostas_xalkida

• Jimny
    • Helital-Μπαταρίες
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 13:30 »
Όσον αφορά καλώδια εκκίνησης μπαταρίας,καθώς και κομπρεσέρ αέρα για τα λάστιχα δεν κάνει και το "μπρούστερ" ή όχι?

Ρωτάω γιατί έτσι κι αλλιώς το χω για το ψάρεμα... ;)

Το booster για εκκινηση μιζα ΜΟΝΟ με καλη μπαταρια.Ειδικα αν το χρησιμοποιησεις και σαν κομπρεσερακι.
www.helital.gr Τα πάντα σχετικά με την μπαταρία
www.forum.evripos4x4.gr

Κάντε και ένα like στο Facebook
https://www.facebook.com/Helital.Batteries

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 09, 2010, 17:05 »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι... εκτός του μεγάλου ιμάντα που έχουμε απ'οτι βλέπω χρειάζεται και ένας δίμετρος? Και εαν ναί για πόσα κιλά?

Επίσης για πέστε μου και για ναυτικά κλειδιά τι ακριβώς χρειαζόμαστε?

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 10, 2010, 08:59 »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι... εκτός του μεγάλου ιμάντα που έχουμε απ'οτι βλέπω χρειάζεται και ένας δίμετρος? Και εαν ναί για πόσα κιλά?
Βασικά ο δίμετρος χρειάζεται για δύο λόγους, ο ένας είναι για tree saver (να τον περνάς γύρω από τον κορμό ενός δέντρου για να πιάνεις την τροχαλία) και ο δεύτερος είναι για να κάνεις "τρίγωνο" με τις δύο δέστρες και να τραβάς από τη μέση.
Ναυτικά κλειδιά όσο πιο μεγάλα χωράνε στις δέστρες σου, αυτά που έχουν κόκκινο πύρο υποτίθεται είναι τεσταρισμένα για το βάρος που αναγράφουν...
B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 10, 2010, 09:50 »

Γιάννη, με τα κλειδιά των 3 και 1/4 τόνων με το κόκκινο πύρο, είσαι κομπλέ. Από τη PEDMA. 4-6 ευρώ έκαστο. Εχω 4 μόνιμα στις δέστρες και 2 έξτρα για τους ιμάντες

Ιμάντας πράσινος, καλό να είναι να υπάρχει ένας 2μετρος και ένας 5μετρος. (Προαιρετικά και ένας 20μετρος - Και τους 3 τους έχω σαν στανταρ στο αμάξι)

Επίσης, καλό είναι στη παρέα, να υπάρχει τουλάχιστο 1 Snatch block. Δε χρειάζεται συχνά, αλλά σώνει καταστάσεις ..... Εκεί ήσουν... έπαιζες NINTENDO... δεν ξέρω αν το είδες πως δουλεύει...  ha ha ha ha ha ha

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 10, 2010, 09:52 από Χάρης »

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 10, 2010, 09:55 »

Γιάννη, με τα κλειδιά των 3 και 1/4 τόνων με το κόκκινο πύρο, είσαι κομπλέ. Από τη PEDMA. 4-6 ευρώ έκαστο. Εχω 4 μόνιμα στις δέστρες και 2 έξτρα για τους ιμάντες

Ιμάντας πράσινος, καλό να είναι να υπάρχει ένας 2μετρος και ένας 5μετρος. (Προαιρετικά και ένας 20μετρος - Και τους 3 τους έχω σαν στανταρ στο αμάξι)

Επίσης, καλό είναι στη παρέα, να υπάρχει τουλάχιστο 1 Snatch block. Δε χρειάζεται συχνά, αλλά σώνει καταστάσεις ..... Εκεί ήσουν... έπαιξες NINTENDO... δεν ξέρω αν το είδες πως δουλεύει...  ha ha ha ha ha ha

Φίλε το είδα,δεν έστριβα τσιγάρο,φωτογραφική κρατάω απλά δεν φαίνεται... lol lol lol

Η pedma είναι πίσω απο τα Κτελ του Κηφισού,σωστά?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 10, 2010, 09:59 »
Ψαρώνεις με τη μία... μου αρέσεις....  >:D

Η PEDMA είναι στο πλάι των ΚΤΕΛ, ακριβώς απέναντι από την έξοδο των λεωφορείων και ταξί του σταθμού.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 10, 2010, 10:00 »
Και ο 2μετρος για πόσα κιλά πρέπει να είναι?Και ο 20μετρος?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 10, 2010, 10:02 »

Δε θυμάμαι κιλά. Πάει με το χρώμα. Γενικά οι πράσινοι είναι σουπερ για τη δική μας χρήση.

Νομίζω μωβ είναι 1 τόνος, μετά πράσινος 2,5 τόνοι, κίτρινος .... κτλ...

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 10, 2010, 10:02 »

Γιαννη αν πας pedma πάρε μου και εμένα ένα δίμετρο....!!!
Τον πράσινο θα πάρεις..... (οχι τον ελαστικό) ξέρουν αυτοί...

Ο συγκεκριμένος ιμάντας δεν σπάει.... εχει πολύ μεγάλο συντελεστή... πρωτα θα σπάσουν όλα τα αλλα και μετά αυτός...
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 10, 2010, 10:03 »
Πολύ χρήσιμος είναι επίσης για κοντινά κολλήματα ενας 4μετρος... ;)
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 10, 2010, 10:07 »
Εντάξει Χρήστο ;)

Εσείς πάντως θα με τρελάνετε...Και 5μετρο και 2μετρο και 20μετρο και 4μετρο...Δεν φτύνετε τα μπούτια σας να βγάλετε σανό? ha

Καλά πάω και οτι μου κατέβει θα πάρω... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 10, 2010, 10:11 από jimever »