Λοιπον... το προσκλητηριο της βολτας..
1. nicksi
2. geo
3. Ενας φιλος με jimny
4. Φιλος του geo με Pajero
Δυστυχως, καναμε μονο το ενα κομματι του γνωστου "αεριου" ολοι μαζι, γιατι ειχαμε διαφορα... ευτραπελα...
Πολυ καλοι τα παιδια (ο geo & ο φιλος του...), αρκετα "μαχιμα" τα αυτοκινητα τους, (γιωργο-geo με γεια το νεο σου... βοδι)!!!
Aρχισαμε πολυ καλα, αεριο, μετα αεριο και μετα πηγαμε στο... αεριο...!!!
Καλος και ο φιλος μας με το μαμα-Jimny VVT, ενω σε καποια στιγμη θελουν οι δυο Χαλκιδαιοι φιλοι μας να ανεβουν και αλλο ενα κομματι...
Μενουμε πισω εγω και το αλλο Jiμνυ, τα παιδια κανουν την αναβαση αλλα... δεν μπορουν να επιχειρησουν την... επιστροφη!
ΟΚ.. παιδια καντε το γυρο απο κει, ετσι ετσι και θα συναντηθουμε... Ξεκιναμε και εμεις αντιθετα, με σκοπο να βρεθουμε σε αλλο σημειο ολοι μαζι!!!
Ε... αυτο δεν εγινε ποτε!!!
Πηγαινοντας να τους συναντησουμε και περνωντας και καποια αλλα κομματια της διαδρομης... ακουω τη φωνη: Νικο. ελα πισω.. ΚΟΛΛΗΣΑ!!!
Ερχομαι ρε φιλε... μην αγχωνεσαι!
Γυριζω, βγαζω ιμαντες κλπ, γινεται το ξεκολημα... Αντε παμε να βρουμε τα παιδια, λεω...
Μπα, ετσι νομιζα... Με το που κανω ενα μετρο... ΚΟΛΛΑΩ εγω σε μια υπεροχη, καταπληκτικη, πανεμορφη και... πηχτη πηχτη λασπη!!!
Α, μαλιστα λεω... αντε να κανουμε αποσβεση (αλλη μια φορα...) τον εργατη!!! Δεντρο απεναντι, η πορτα μου δεν ανοιγει με τιποτε, βοηθαει ο φιλος, ιμαντας (μη "τραυματισουμε" και το πευκο...), πολυ καλη συμπεριφορα ο εργατης (εβγαλε το jimny... παραυτα)... (Τελικα ηταν ποοοοολυυυυυυυυυυ βαθια η λασπολακουβα!!!
Στο ενδιαμεσο, οι αλλοι 2 "crazy waters" φιλοι μας, προσπαθουν να επικοινωνησουν μαζι μας - εγω προσπαθω να επικοινωνησω μαζι τους, τηλεφωνα δεν πιανουν (λογω δικτυου)... το συμπερασμα απο ολα αυτα...:
(παιδια..., τελικα το CB ή το PMR : EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!)
Οταν με το καλο φτανουμε στο σημειο που
θα τους συναντουσαμε, μιλαω με το geo... δυστυχως επρεπε να ξεκινησουν επιστροφη...
Παντως χαρηκα για τη γνωριμια και για τα δυο παιδια... "ατυχως" δεν εγινε και πολυ μεγαλη η βολτα...
Η ωρα ειναι 12 και κατι...
Εμεις σιγα σιγα... βρηκαμε τη πλησιεστερη καντινα
, ενα "βρωμικο" στα γρηγορα και συνεχεια σε αλλα κομματι της Παρνηθας...
Καμμια ωριτσα παιγνιδι στα "σκαλοπατια", περασμα απο το ποταμακι, που δυστυχως δεν ειχε πολυ νερο... αντε λιγο παιγνιδακι
ακομη και παμε το δρομο του γυρισμου, σιγα-σιγα!!!
Ευχαριστουμε ολους για τη παρεα και την γνωριμια!!!