Παιδιά καλησπερα σας.Με λένε Γιάννη και είμαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου Jimny Metal Top (2004) εδώ και 1 μήνα.Το αγόρασα για δεύτερο αυτοκίνητο (καθ'ότι κυνηγός και ψαράς) και περιττό να σας πώ οτι είμαι κατενθουσιασμένος.Μέχρι και για τσιγάρα με αυτό πάω!
Ελπίζω να σας γνωρίσω και απο κοντά καθ'ότι διαβάζοντας το forum διαπίστωσα χωρίς να θέλω να σας κολακέψω οτι είστε άνθρωποι ενδοιαφέροντες και με διάθεση συνεχής απόδρασης απο τη τσιμεντούπολη που την λέμε Αθήνα.
Η ερώτηση που θέλω να θέσω είναι η εξής:Το Jimny για να ρυμουλκεί την βαρκούλα μου και για να την βγάζει απο την γλύστρα του Πόρτο Ράφτη είναι άψογο.Για το κυνήγι θεωρώ οτι προς το παρόν δεν χρειάζεται καποια μετατροπή γιατί τα μέρη που πάμε είναι πολύ λίγα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερες απαιτήσεις.Του έκανα όμως αμορτισερομέτρηση και ο μάστορας μου είπε οτι σε κανα 6μηνο το πιθανότερο να χρειάστω αμορτισέρ.
Θα με συμβουλεύσετε λοιπόν για τι αμορτισέρ προτείνετε εσείς? Για να σας διευκολύνω,δεν θέλω να χάσω την ασφάλεια,δεν θέλω να βγώ απο τα standards του αυτοκινήτου,τα λάστιχα που έχει είναι bridgestone A/T 205/70/15
και δεν έχω καμία διαθεση να αλλάξω διάσταση!Προς φυγήν παρεξηγήσεων δεν είμαι τσιφούτης,απλώς αγόρασα το συγκεκριμένο τουτού για αυτό που είναι.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!