Αποστολέας Θέμα: Ζητειται JIMNY εως 6000 ευρω  (Αναγνώστηκε 6056 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

sakisbax

• Επισκέπτης
Απ: Ζητειται JIMNY εως 6000 ευρω
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:53 »
παιδια δεν εκατσα να συζητησω με λεπτομεριες για την τιμη του καινουργιου αφου δε μ ενδιεφερε,οποτε δε γνωριζω πως και γιατι την εβγαλε αυτη την τιμη... ισως να εννοουσε την εκδοση με στανταρ το τιμονι και δωρο το τασακι  lol . το θεμα ειναι παντως οτι εγω δεν θελω καινουργιο αλλα ουτε μεταχειρισμενο να το αγορασω για καινουργιο, γιατι ορισμενοι, οχι ολοι για να μην παρεξηγουμαι, ζηταν,ε τον ουρανο με τ αστρα για αμαξι 8ετιας και βαλε. οσο καλα να ειναι και προσεγμενο 8 χρονια ειναι αρκετα για αυτοκινητο, οτι αμαξι να ναι αυτο...

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:58 »
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο φιλε...
Το καλο ---- κακο στην προκειμενη περιπτωση...ειναι οτι ο μητσος κραταει τιμη....
Αρα θελει προσοχη τι θα παρεις κ πανω απ ολα προσεχε μην πεσεις σε νοικιαρικο....
Σε κανεναν ιδιωτη με αναγκη αν του βγαλεις το παραδακι ζεστο μπροστα σιγουρα ενα χιλιαρικακι το εχεις κερδισει...
Αλλα επειδη κ εγω εψαχνα για μεταχειρισμενο ενα καλο Jimny ασχετου ηλικιας με 8000 θα το παρεις πιο κατω θελει να πεσεις σε ευκαιρια!!!
Ελπιζω να βοηθησα!!!
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

sakisbax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 22, 2009, 21:04 »
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο φιλε...
Το καλο ---- κακο στην προκειμενη περιπτωση...ειναι οτι ο μητσος κραταει τιμη....
Αρα θελει προσοχη τι θα παρεις κ πανω απ ολα προσεχε μην πεσεις σε νοικιαρικο....
Σε κανεναν ιδιωτη με αναγκη αν του βγαλεις το παραδακι ζεστο μπροστα σιγουρα ενα χιλιαρικακι το εχεις κερδισει...
Αλλα επειδη κ εγω εψαχνα για μεταχειρισμενο ενα καλο Jimny ασχετου ηλικιας με 8000 θα το παρεις πιο κατω θελει να πεσεις σε ευκαιρια!!!
Ελπιζω να βοηθησα!!!

Βοηθησες φιλε μου. η κατασταση δηλαδη ειναι ζορικη... βλεπω το ονειρο για ενα τζιπακι για να παιρνω τα βουνα παιρνει παραταση επ αοριστο...  :'(    με λιγη τυχη ισως καποια στιγμη βρω κανενα στα μετρα μου και το παρω ή αφου ξεπληρωσω και το αλλο ΙΧ και ειμαι ποιο χαλαρος οικονομικα ισως δωσω κατι παραπανω... ειδωμεν  ???

Αποσυνδεδεμένος kostas_xalkida

• Jimny
    • Helital-Μπαταρίες
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 22, 2009, 21:43 »
Εκτως φιλε μου και αν παρεις κανενα sami. Εγω το jimny το πηρα πριν 3εις μηνες και μου πηγε 16.000 ολα κομπλε με μεταλικο και MCS.Α και aircontision. Ειχε και τασακι  lol
www.helital.gr Τα πάντα σχετικά με την μπαταρία
www.forum.evripos4x4.gr

Κάντε και ένα like στο Facebook
https://www.facebook.com/Helital.Batteries

Αποσυνδεδεμένος dnm

• Jimny
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 22, 2009, 23:48 »
παιδια εμενα ο μητσος εφτασε(τον εχω 1 χρονο) τα 17.000 μετρητοις....οπως και να χει ειναι οτι πιο value for money και ειναι πολυ τιμιο αυτοκινητο

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 22, 2009, 23:48 »
ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!
Για δες αυτη την αγγελια

ΠΩΛΕΙΤΑΙ JIMNY Cabrio
μοντ. 04, 30.000 χλμ, κοκκινο, a/c, καινουρια λαστιχα, πρωτο χερι
7.500 eurw
τηλ 6945616504 κ.ΚΩΣΤΑΣ

το αμάξι βρίσκεται ΑΙΓΙΟ, ξεχασα να πω και τα χλμ γι'αυτους που με ρωτάνε είναι πραγματικά,σαν δεύτερο το έχουμε της γυναίκας μου..υπάρχει και βιβλίο σερβις.
H εν λογω αγγελια βγηκε πριν 12μερες....
Ελπιζω να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα γιατι κ εγω ονειρο το ειχα κ κυριολεκτικα τα μαζευα σαν να μην πω τι...

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2009, 23:52 από Gagarin »
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

sakisbax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 23, 2009, 14:56 »
Ελπιζω να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα γιατι κ εγω ονειρο το ειχα κ κυριολεκτικα τα μαζευα σαν να μην πω τι...

Σε ευχαριστω φιλε μου για την αγγελια. ψαχνω ομως κλειστο και οχι με κουκουλα. που θα παει... καποια στιγμη θα το κανω και εγω πραγματικοτητα το ονειρο μου...   :)

Αποσυνδεδεμένος pipis

• Jimny
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 23, 2009, 16:08 »
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ  ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ JIMNY 30.000 EURO+ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.
ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ  ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 10 12 13 14 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ JIMNY?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 23, 2009, 16:18 »
To Sami μου που το αγόρασα 4000, μου έχει πάει πάνω από 20000 με όλες τις αλλαγές (1 και 2 φορές η κάθε μία)

Αν το έδινα τώρα, με τίποτα κάτω από 15.000

Αποσυνδεδεμένος draikos

• NewsLetter
  • Jimny
  • adventure animal!
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 23, 2009, 17:21 »
16000 ευρω αγορα καινουργιο με καποια εξτρα (δερματινο σαλονι, προστατευτικα προφυλακτηρων) και μεχρι τωρα εχω χωσει χαλαρα αλλα 2500 σε εχτρα (γιατι η ''ακαρδη'' μαμα το παραδιδει ''ξεβρακωτο'') ... και βλεπουμε !

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 23, 2009, 19:59 »
ΑΑΑχχχ ετσι ειναι το αμαξι...τι να κανουμε, αν δωσεις μια φορα λεφτα, τοτε δεν σταματας να δινεις.
Εγω το πηρα 6000, εχω ριξει αλλα 2800 (χωρις ψηλωμα και τετοια) και θα ριξω πολλα ακομα.Αλλα δεν σκεφτομαι να το πουλησω ποτε!!!Οταν γερασει θα του βγαλω τις πινακιδες και θα το εχω για να παιζω. ;)
Nobody is perfect...except the captain!!!!

sakisbax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 23, 2009, 20:57 »
αν εβρισκα και εγω κανενα με 6000 το χτυπουσα αμεσως αλλα δεν ξερω αν θα εδινα απο κει και μετα αλλα... βεβαια θα μου πεις αυτα τα λεω τωρα... αν το παρω θα ειναι αλλιως. και στο ΙΧ ελεγα δε θα δωσω λεφτα παραπανω και παλι ολο και κατι θα βαλω... το πηρα 20500 και εχω δωσει αλλα 2000 μεχρι τωρα για αξεσουαρ... καλα λενε, τρυπιος κουμπαρας τ αμαξια !!!  bhe

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 23, 2009, 21:29 »
αν εβρισκα και εγω κανενα με 6000 το χτυπουσα αμεσως αλλα δεν ξερω αν θα εδινα απο κει και μετα αλλα... βεβαια θα μου πεις αυτα τα λεω τωρα... αν το παρω θα ειναι αλλιως. και στο ΙΧ ελεγα δε θα δωσω λεφτα παραπανω και παλι ολο και κατι θα βαλω... το πηρα 20500 και εχω δωσει αλλα 2000 μεχρι τωρα για αξεσουαρ... καλα λενε, τρυπιος κουμπαρας τ αμαξια !!!  bhe

Ακριβως φιλε μου.
Παζαρια θελουν τωρα...αν εχεις 6000 στο χερι, το παιρνεις ανετα
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος tom_tsa

• Jimny
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 25, 2009, 01:15 »
βασικα απο που εισαι μπας και σε βρομε κανενα

sakisbax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 25, 2009, 01:58 »
Απο Κομοτηνή είμαι φίλε μου...