Τα εχω ρυθμισει τα λαστιχακια και εχω βαλει μαλιστα και εξτρα λαστιχο αυτοκολλητο.Ενταξει το τριξιμο δεν ειναι οπως πρωτα αλλα δεν εχει εξαφανιστει.Με τα πλαστικα ποια ειναι η λυση?Δεν με πειραζει αν θελει δουλεια...μ'αρεσει να ασχολουμαι με το αμαξι.
Οταν βρεις τη λυση με τα παραθυρα πες την και σε εμας...ειλικρινα θα με σωσεις.
Θα κανω αλλη μια προσπαθεια αυριο...θα το παω σε εναν ξαδερφο μου που ειναι ηεκτρολογος.
για τα πλαστικα υπαρχει ενα "ματζουνι"
το οποιο ειναι ενα υλικο σαν πλαστελινι το οποιο πλαθεται και κολιεται μεσα απο τα πλαστικα.
Ενα αντιστοιχο ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ βαζουν οι εταιρειες για να κολανε το ναυλον καλυμα που υπαρχει πισω απο τις ταπετσαριες στις πορτες.
Την ακριβη ορολογια δεν την γνωριζω για το υλικο αυτο αφου και στο μαγαζι που το πουλαγανε δεν ηξεραν αλλα μετα απο πολυωρη παντομιμα συνενοηθηκαμε
Το πουλανε συνηθως σε ενα κιτρινο χαρτινο κουτακι και ειναι σε μπαστουνι το υλικο αυτο.
Αν περνας απο κατεχακη εγω το πηρα απο τον ΒΛΕΣΙΔΗ και η μαρκα του ειναι vaber με κωδικο 240/Ζ.
Οποτε ξυλωνεις τα πλαστικα και κοβεις κομματακια απο το υλικο και το βαζεις σε ολα τα πιθανα σημεια που μπορει να ακουμπαει λαμαρινα με πλαστικο.
Στα τζαμια ειναι σιγουρα θεμα γρυλου αλλα λυση θα υπαρχει εφοσον τον πρωτο χρονο δεν ετριζε τιποτα