Κύριοι γειάς σας . Είμαι ο γιώργος και μόλις έγινα το νέο μέλος στην παρέα σας. Καταρχήν θέλω να συγχαρώ αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία για αυτό το site,που έχει σχέση με το jimnaki. Από καιρό σας διαβάζω για την ενημέρωσή μου, που εδώ και 5 ημέρες αγόρασα και εγώ το jimny, ένα όνειρο αρκετών ετών.Για να μην γίνομαι κουραστικός θα ήθελα να σας πώ ότι το jimny το οδηγούσα από φίλους στο βουνό με δύσκολες και εύκολες καταστάσεις γιατί ασχολούμαι με το κυνήγι. Θέλω να ρωτήσω πρώτον για τις πιέσεις των ελαστικών εάν ισχύουν αυτά που περιγράφονται στην σελίδα (ελαστικά) δηλ. 23 μπροστά και 26 πίσω στα καλοκαιρινά και πόσο στα χιονολάστιχα-λασπολάστιχα. Δεύτερον,φέτος το χειμώνα ένας συνάδελφος με jimny ενός έτους του κόπικε το καλώδιο από τα αργά 4χ4 για τα οποία θέλω να αναφερθώ δεν το γνώριζε κανένας το αντικείμενο γιατί έχουν παλαιότερα με τον λεβιέ και ήρθε από το βουνό (50Km) ,με τα αργά. Λοιπόν, θέλω την συμβολή σας για την κάλυψη του κάτω μέρους από τις προστατευτικές αλουμινένιες ποδιές, που τοποθετούν αυτές στην θεσσαλονίκη εάν γνωρίζεται και ότι άλλο έχει σχέση με το θέμα αυτό.Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και πάλι συγχαρητήρια και καλά χιλιόμετρα σ΄όλους σας .