καλησπερα φιλοι
αντιμετοπιζω και εγω ενα θεμα με τα φρενα μου (μαμα με χρηση απο τον αυγουστο που αγοραστικε καινουργιο)
απλα δεν σταματαει ,απο την αρχη ειχα παρατηρισει οτι ηταν καπως <<μαλακά>> (εβαλα και τονο
)
και την πρωτη φορα που τα χρειαστηκα πραγματικα κατηφοριζοντας την κηφισιας με 70-80 με εκλεισε ενας και αντανακλαστικα
εκανα το λεγομενο φρεναρισμα πανικου δηλαδη το πλακωσα στο φρενο και φυσιολογικα περιμενα να μπει το αβς αλλα πουθενα σαν να μην
εχουν δυναμη τα φρενα να ακινητοποιησουν τον τροχο ωστε να μπει και το αβς, το τουτου εκει να συνεχιζει ακαθεκτο
με λιγα λογια την αισθηση που εχεις στα φρενα με ενα πολυ φορτωμενο οχημα. η δευτερη και χειροτερη περιπτωση ηταν σημερα
φτανοντας σε στοπ με 20 χιλ. το πολυ και προσπαθοντας να σταματησω, με ενα τσιμπιμα του φρενου για λογους που αδυνατω να
κατανοησω ξαφνικα μπηκε το αβς λες και τα ειχε μαζεμενα ολο αυτο τον καιρο της απουσιας του και τα εδωσε ολα βγαζοντας με μες στην
μεση του δρομου σχεδον ενα αμαξι μπροστα απο το σημειο που φυσιολογικα θα επρεπε να σταματησει, παλι καλα που δεν περναγε κανεις να εχω αλλα
η το χειροτερο να περναγε κανας πεζος τον δρομο
το αμαξι θα παει συνεργειο αμεσα δεν νοειται να κυκλοφορει ετσι αυτο που ρωταω ειναι καποιες συμβουλες που να εχω τον νου μου
σε σχεση με το τι να περιμενω απο το συνεργειο μην με στειλουν με ταχα επιδιορθωμενο αμαξι και φυγω σε καμια μαντρα
υ.γ.
συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα αγανακτω
στο πρωτο σερβις που το επισημανα η απαντηση ηταν δεν ειναι και σπορ αμαξι
καλα να παιζουν με την τσεπη μας αλλα και με την ζωη μας ειναι απαρεδεκτο