Με κάθε φιλική διάθεση και για να μην παρεξηγηθώ
Οι πάσης φύσεως "μαστρομήτσοι",επιμένω σε αυτό, είναι εμπειροτέχνες. Για να χρησιμοποιήσω και εγώ το συγκεκριμένο παράδειγμα, ο "πιλότος του F16" που θα πετάξει τελικά είναι ο Automotive Engineer του κέντρου σχεδίασης π.χ. της BFGoodrich. Οι υπόλοιποι που δεν διαθέτουν την πιστοποιημένη γνώση & εμπειρία μέσω σπουδών και εργασίας στο αντικείμενο είναι απλά εφαρμοστές κοινώς "μαστόρια". Καλοί μεν αλλά μόνο μαστόρια! Τίποτα παραπάνω
Τώρα αν κάποιος είναι συνάδελφος μηχ/κός, έστω και αν έχει διαφορετικό αντικείμενο, έχει διδαχθεί τον τρόπο ανεύρεσης της γνώσης (ερευνα,βιβλιογραφία,internet κ.τ.λ.) ΝΑΙ θα ξεπεράσει τα μαστόρια. ΝΑΙ θα τα γνωρίζει καλύτερα. Σας διαβεβαιώ ότι όταν πηγαίνω στις αντιπροσωπείες ή συνεργεία με τυπωμένα Manuals ή πληροφορίες με κοιτούν σαν χαζοί!! Ακόμα και State of the Art μηχ/τα να έχουν στα συνεργεία 5 πράγματα ξέρουν να κάνουν.
Λυπάμαι αλλά οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν και εμένα δεν μου εμπνέουν επιστοσύνη για την ασφάλεια του
αυτοκινήτου μου. Σίγουρα δεν θα περιμένω μόνο την βοήθεια του Θεού αλλά θα προσπαθήσω και εγώ να κάνω κάτι