Γεια σας παιδιά , εδώ και ένα μηνά περίπου είμαι και εγώ μέλος της φοβερής παρέας σας , αν και ακόμα είμαι στην αναζήτηση ενός μεταχειρισμένου jimmy .
Διάβασα πάρα πολλά από τα πολύ ενδιαφέρονται άρθρα που υπάρχουν στο φόρουμ μας και δεν σας κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λιγάκι. Ρε παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε απλά αν μπορώ να κουμπώσω την τετρακίνηση στην άσφαλτο όταν βρέχει ??
Π.χ. πάω εκδρομή στα ζαγοροχώρια και έχει χιόνι κάτω ( ξέρετε αλλού είναι καθαρά αλλού όχι ) , μπορώ να τριγυρίζω όλη μέρα με την τετρακίνηση στο 4hi για ασφάλεια??
Μπορώ να βάζω και να βγάζω την τετρακίνηση εν κινήσει ??
Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά , ένας φίλος μου πέταξε την ιδέα αντί για jimmy να πάρω ένα τρίθυρο grand vitara για ποιο καλούς χώρους ενώ ταυτόχρονα και αυτό παρκάρετε εύκολα στην πόλη. Ξέρετε αν έχει την ίδια τεετρακίνηση με του jimny , και αν εκτός δρόμου τα καταφέρνει το ίδιο καλά ( και αν όχι είναι πολύ χειρότερο ?) ??
Παιδιά συγνώμη αν σας κούρασα απλά προσπαθώ να βρω τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου και έχω μπουρδουκλωθεί.. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας …
Και πάλι συγνώμη αν σας κούρασα..