Ρε gipi με τις μπαρούφες που γράφεις με κάνεις και αναρωτιέμαι μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης. Σοβαρά και χωρίς ειρωνίες.
ΥΓ: Μηνά αν μπορείς φίλε εκτός από τα διαφορετικά ρούχα που θα βγάλετε φωτογραφία με το Γιώργο, τραβήξτε και τους διαφορετικούς χρωματισμούς στους οποίους είναι διαθέσιμα. Σίγουρα θα εξυπηρετούσε πολύ αυτό αν δε σας είναι μεγάλος κόπος. (Δε χρειάζεται να τα βάλεις όλα. Τα διαφορετικά χρώματα μπορούν να είναι απλωμένα πάνω σε ένα παγκο πχ.)
γιάννη μας ζητάς δηλαδή να πάμε στο μαγαζί...να του κατεβάσουμε τα ράφια...να του βγάλουμε όλα τα χρώματα...να τα βγάλουμε φωτό και στο τέλος να μην ψωνίσουμε και να φύγουμε...?
hmmmmm...γέλιο μου ακούγεται και μάλλον ο μαγαζάτορας θα αρχίσει μετά να μας παίζει με το δίκαννο...!!!
Y.Γ.καλύτερα που κανόνισες από Ρέθυμνο...
Εδώ που πετάγεσαι σα τη τσουτσού, που την είδες την ειρωνεία στο Ποστ μου ρε τσάκαλε? Η μόνη ειρωνεία που βλέπω εγώ είναι η δική σου και του Morpheus πριν από σένα. Το ότι ζήτησα από το Μηνά, που θεωρούσα ότι έχω το θάρρος, να με εξυπηρετήσει μια και δεν έχω χρόνο να ανασάνω, πόσο μάλλον να έρθω στο Ηράκλειο να δω τα ρούχα από κοντά όπως θα έκανα υπό άλλες συνθήκες, είναι ειρωνεία? Μετάνιωσα βέβαια στη συνέχεια που ζήτησα αυτή την εξυπηρέτηση, μετά από την περιπαιχτική απάντηση του Μorpheus, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Για ποιο φαγητό στο πιάτο μιλάς?
Φαγητό στο πιάτο η εύρεση νέων μελών στη Κρήτη? Μπορεί να διαφωνώ με τις κάρτες σαν τρόπο προσέγγισης και εξήγησα τους λόγους όταν ήρθατε τη περασμένη βδομάδα στο Ρέθυμνο για να μιλήσουμε, αλλά είπα κάνετε το αφού το θέλετε. Και μπράβο και μακάρι να δουλέψει η ιδεά σου. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ, απλά με άλλο τρόπο, να ενημερώσω πιθανούς ενδιαφερόμενους για την ύπαρξη μας, οπότε η έμμεση κατηγορία σου ότι περιμένω να μου έρθει το φαγητό όπως λες στο πιάτο, καταλαβαίνεις ότι δε στέκει ούτε εκείνη.
Και πάμε στο ψητό... όλες τις παραπάνω π@π@ρίες που έγραψες να τις προσπεράσω, αλλά να με πεις και Keyboard offroader? Eεε άντε, γεια μη σου, πω τιποτ΄άλλο. Εσύ παλικάρι μου πρέπει να ζεις σε παράλληλο σύμπαν και να έχεις μαλώσει με την ανάγνωση και τη λογική για να έχεις το θράσος να λες τέτοιες μ@κ@κίες. Τόσα πολλά κόμπλεξ βρε σου δημιούργησα όταν σε πίεζα να έρθεις μαζί μας εκδρομή που ξεστομίζεις ένα σορό αναλήθειες για εκδίκηση? Και επειδή καλό είναι να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με πορδές...
... που είσαι εσύ ρε "ενεργέ" του jimnyclub? Και τα Thread που βλέπεις είναι εκδρομές που προσπάθησα να οργανώσω
για να περάσουμε όλοι οι συμμετέχοντες καλά εκτός αν βλέπεις τίποτα παρασκηνιακή ατζέντα ή κακεντρέχεια και σ' αυτό. Το χρόνο μου, που δε μου περισσεύει, τον αφιέρωνα για να περάσουν (και) άλλοι άνθρωποι καλά
και θα εξακολουθούσα να τον αφιερώνω μέχρι και σήμερα, αν δεν είχες κάνει εσύ ολόκληρο θέμα για το ότι ασχολούμαι πολύ με το φόρουμ και σε "πίεζα πολύ" να έρθεις στις εκδρομές που οργάνωνα. Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι πρέπει να χαλαρώσω και να μην ασχολούμαι τόσο ενεργά? Ε, από τον Δεκέμβρη χαλάρωσα και μετά από 2 μήνες λες ότι δεν είμαι αρκετά ενεργός για το γούστο σου?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!@ Morpheus: Φιλική ειρωνεία δημόσια δεν υπάρχει. Να μην ασχοληθείς επειδή θα σεβαστείς αυτό που σου ζήτησα.