Πίτα με φύλλο καταϊφι
Υλικα:
1/2 τυρί τελεμέ
1/4 γκουντα
5 αυγά
1 μεγάλο ποτήρι κρέμα γάλακτος
1/4 καπνιστό ζαμπόν
1/2 βιταμ
500γρ.φύλλο καταϊφι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το 1/2 από το φύλλο.
Από πάνω βάζουμε τον τριμμένο τελεμέ, το τριμμένο γκούντα και ψιλοκομμένο το καπνιστό ζαμπόν
Μετά στρώνουμε από πάνω το υπόλοιπο φύλλο.
Περιχύνουμε με το λυομένο βούτυρο, την λίγο χτυπημένη κρέμα γάλακτος και τα λίγο χτυπημένα αυγά- πιπέρι.
Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Καλή επιτυχία.