ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΪΚΟ
ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό μοσχάρι δίχως κόκαλο
1 ποτήρι μαύρο κρασί
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. της σούπας αλεύρι
2 κουτ. της σούπας βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το χτυπάτε όπως το σνίτσελ.
Το αλατοπιπερώνετε και το πασπαλίζετε με αλεύρι.
Το βάζετε στο τηγάνι με το βούτυρο και το ροδίζετε.
Κατόπιν βάζετε το κρέας σε μία κατσαρόλα.
Ρίχνετε στο τηγάνι το σκόρδο και το αλεύρι και τ' ανακατεύετε
μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα το αλεύρι.
Το ρίχνετε μετά στην κατσαρόλα με το κρέας και προσθέτετε το
κρασί και ένα ποτήρι νερό.
Ανακατεύετε καλά για να διαλυθεί το αλεύρι και μετά βάζετε την κατσορόλα
σε χαμηλή φωτιά για να ψηθεί το κρέας. Η σάλτσα του θα πρέπει να είναι
παχύρευστη.
Συνοδεύεται με πατάτες πουρέ.