Πιστεύω πως θα ήταν καλό σε αυτο εδώ το θέμα να γράφουμε όλοι διάφορα προβλήματα μικρά ή μεγάλα τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε κάποιους απο εμάς!
Όχι υποθετικά προβλήματα αλλά πραγματικά!
Το jimny είναι ένα πολύ καλό εκτός δρόμου αυτοκινητάκι του οποίου οι δυνατότητες είναι παραπάνω απο ικανοποιητικές. Το θέμα είναι και αυτό βασίζεται στην δική μου εμπειρία άρα μπορεί να κάνω και λάθος, οτι κάποια σημεία του είναι αρκετά αδύναμα!
Το δικό μου έχει δεχτεί ορισμένες βελτιωσούλες και το χρησιμοποιώ μόνο για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις μου!
Δεν υπάρχει όμως τίποτα πιο σπαστικό απο το να μένεις στην μέση του πουθενά απο μία ζημία!
Ξεκινάω πρώτος λοιπόν με κάτι που απορώ πώς δεν το έχει αναφέρει κανείς στο φόρουμ. Σπασμένη βάση του βοηθητικού σασμάν! Η βάση είναι απλά καραγκιοζιλίκι!
Σαν χρήματα δεν αξίζει τίποτα ιδιαίτερο αλλά το αμάξι μένει ακούνητο!
Είναι η τρίτη φορά που την σπάω. Στην αρχή πίστευα οτι φταίω εγώ που μπορέι να το ζόριζα για να ξεκολλήσω. Στην τελευταία όμως εκδρομή έσπασε με ελάχιστο ζόρισμα!
Ένα δεύτερο πρόβληματάκι όχι τόσο σοβαρό είναι οι τρελά ενισχυμένες δέστρες του που οι περισσότεροι απο εσάς τις έχετε ενισχύσει και ακόμα περισσότεροι το γνωρίζετε.
Τρίτο μειονέκτημα, αυτή την φορά μόνο σε αυτά με τα κουμπάκια, είναι οτι πολλές φορές τρώνε κολλήματα οι φίσες και οι βαλβίδες τις τετρακίνησης με αποτέλεσμα να κολλάει η τετρακίνηση!
Αυτά απο εμένα! Περιμένω τα προβλήματα που εσείς έχετε παρατηρήσει!