0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια ερωτησης....εχει συμβει σε κανεναν να βαλει ιδιο πελμα ελαστικο αλλα διαφορετικης μαρκας και να εχει 2-3 ποντους (ισως και παραπανω) διαφορα στο υψος???φωραγα τα malatesta kaiman σε 235-85-16 και τωρα εβαλα σε αλλη μαρκα (spesial turbo) παλι σε 235-85-16 και βλεπω οτι εχουν μεγαλη διαφορα.....εχει κανεις τα malatesta kaiman στην ιδια διασταση να μετρισουμε λιγο το υψος τους? οπως ειναι επανω στο αμαξι φωρεμενα.....
καλησπερα wolf εγω φοραω malatesta kaiman πηγα τα μετρησα αλλα αυτην την στιγμη τα εχω με χαμηλη πιεση αερα οποτε δεν ειναι σωστη η μετρηση απο το εδαφος μεχρι στη επανω ακρη του ελαστηκου ειναι ->73,5cm
Παράθεση από: wolf στις Δεκέμβριος 28, 2008, 11:48μια ερωτησης....εχει συμβει σε κανεναν να βαλει ιδιο πελμα ελαστικο αλλα διαφορετικης μαρκας και να εχει 2-3 ποντους (ισως και παραπανω) διαφορα στο υψος???φωραγα τα malatesta kaiman σε 235-85-16 και τωρα εβαλα σε αλλη μαρκα (spesial turbo) παλι σε 235-85-16 και βλεπω οτι εχουν μεγαλη διαφορα.....εχει κανεις τα malatesta kaiman στην ιδια διασταση να μετρισουμε λιγο το υψος τους? οπως ειναι επανω στο αμαξι φωρεμενα..... ΡΕ WOLF χρονια πολλα και το 2009 το σαμι σου +10cm τα καιμαν ειναι το ιδιο πελμα με το δικο μου αν δεν κανω λαθος ,λοιπον ακου ο φιλος μου με τοσαμι το μαυρο φοραει fedimma sirocco 31/10,5/15 και εγω black- star [mud max]αναγωμωση και τα 2 το δικο μου ειναι ψηλωτερο κατα 1,8 cm τα λαστιχα μπηκαν την ιδια μερα και μετρηθηκαν καινουργια ,αν το βαλεις κοντα σε 32 αρι σχεδον τα ιδια