Εκδηλώσεις αλά..... .COM > Εκδρομές / Εξορμήσεις
Τσικνοκυριακή 26 Φεβρουαρίου
lakis:
εγω εχω μια δουλεια....... sfr
Teo:
Κανονικά το post πρέπει να μπεί στον εξοπλισμό τετρακίνησης............αλλά θεωρώ πως εδώ είναι πιό......επίκαιρο.....
Στις τετρακίνητες εξορμήσεις μας που δηλώνει συμμετοχή και ο Λάκης, θα πρέπει απαραιτήτως να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες .... bhe bhe
Απαραίτητα λοιπόν είναι τα παρακάτω..... Αδεια ταχύπλοου.... άγκυρα (με δέκα μέτρα αλυσίδα) , κάβους (αντί για ιμάντες), σωσίβια, σωστικά, φωτοβολίδες, ...κουπιά, αντλία νερού, πυξίδα, βαθύμετρο, χάρτες βυθού......
Προαιρετικά μπορείτε να φέρετε..... βατραχοπέδιλα, μάσκα με αναπνευστήρα, .....μπρατσάκια, .....κουβαδάκια και φτυαράκια, πετσέτα, καλάμι και αγκίστρια, δύχτια και ψαροντούφεκο....... _14539> u22
Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν 3 αστέρια κατάδυσης και ανάλογο εξοπλισμό...... fir_e b16
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν pm στο Λάκη για περαιτέρω καθοδήγηση μιάς και είναι ο εμπειρότερος στο είδος.... syc_ syc_
>033_ 017>/ 017>/ 017>/ >033_
lakis:
Eγω κουβαλουσα ιμαντα,αλυσιδες,ομπρελλα θαλασσης , μαγιω , πετσετα και αντιηλιακο. k_ni
stavros:
Αν ψάχνετε για καπετάνιο, εδώ μόλις την Τετάρτη πέρασα τις γραπτές εξετάσεις για ταχύπλοο.... (άντε νε δοκιμάσω τις ικανότητες μου)
IronΜan:
--- Παράθεση από: Teo-Jimny στις Φεβρουάριος 28, 2006, 16:29 --- κανένα νησιώτικο....
--- Τέλος παράθεσης ---
Εαν σε ενδιαφέρει έχω σε διπλό δίσκο(Βινύλιο j12) τα Νησιώτικα του Πάριου, ξέρεις τώρα , θα πάρω μια ψαρόβαρκα, ο Μάουκας, κτλ κτλ κτλ lol lol lol
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση