Πήγαμε αέριο και με το που χωθήκαμε χώμα, στην πρώτη ανηφορίτσα, με το που ανέβηκα και περίμενε να ανέβει ο αγαπητός τσετσένος-vissarionas ακούμε (και μετά βλέπουμε) αρκετά πιο πίσω από εμας περιπολικό να μας "χαιρετάει" με τη γνώριμη σειρήνα-φάρο κτλ κτλ ... Καθόμαστε λίγο όπως είμαστε και αρχίζει να ανεβαίνει το περιπολικό το οποίο κόλλαγε, σπίνιαρε (nissan x-trαβα-με ήταν) και γκάζωνε. Κάποιοι είπαμε πάμε να φύγουμε, κάποιοι ας περιμένουμε, αλλά τα πονόψυχα αγοράκια αποφάσισαν να κατέβουν να τους βοηθήσουν..
Με το που πλησιάζουν το περιπολικό έξω οι μπάτσοι πανικόβλητοι ούρλιαζαν ότι τους κατέβαινε, "ψηλά τα χέρια", "μην κουνιέσαι ρε ", "πίσω", "τα χέρια στο αμάξι" κτλ κτλ οπότε κατεβαίνουμε και τα γυναικόπαιδα
για να χαλαρώσουν πριν μας γαζώσουν
. Ο ένας ο άνθρωπος ηρέμησε μας λέει τι κάνετε ρε παιδιά εδώ τέτοια ώρα. Ο άλλος πάλι..υπό μανιακό επεισόδιο ήταν..
ταυτότητες , άδειες κυκλοφορίας και δεν ήξερε ούτε ο ίδιος γιατί ήθελε να μας γράψει..τη μία έλεγε παράνομη στάθμευση
την άλλη και καλά παραβίαση απαγορευτικού...Τεσπα, πάμε κομβόι στο τμήμα, απειλούσε θεους και δαίμονες , πάρτε τους τις πινακίδες, πρόστιμο κλπ ..Έβαλε και τη zozefina στο μάτι και την έπιασε μονότερμα,"είστε πολύ εριστική κυρία μου"..Στο ενδιάμεσο παίρνει ο καθένας τηλ.τον μπάρμπα του για να γλυτώσουμε και τελικά "καθαρίζει" ο θείος της Ιωάννας
, κάνει κι η zozefina ότι έβαλε τα κλάματα(αυτό ήταν άξιο όσκαρ) και το αλλάζει το τροπάριο ο φιλαράκος, κι η αστυνομία είναι για να σας προστατεύει, κι εγώ έχω κατεβάσει παιδί στα χέρια κι έχουμε σώσει ποδηλάτη κι εσείς είστε παιδιά μου, έχω κόρη στην ηλικία σας κλπ...Τελικά μας αφήνει να φύγουμε και μαθαίνουμε ότι εκεί που είμαστε είναι πέρασμα για "διάφορα"- βλέπε γυναίκες και κόκες..