0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και να φανταστεις Φανη, οτι τελικα δε πηγα στους κοντρακιδες, και τσαμπα το εχασα το ενδεχομενο σουζιδι μου.ρε, κανε κατι να βρεξει σαββατοβραδο. εχεις εσυ τα μεσα. παρε κανα τηλ. να το κανονισεις
Αυτό ήταν το προτεινόμενο σημείο εξόδου από το ρέμα, πριν ρίξουν τα Ν κυβικά χώμα από πάνω.....Θυμηθήτε το δέντρο με το κομμένο κλαδί.... ήταν στο σημείο που έγινε η μανούβρα και γυρίσαμε πίσω.
Παράθεση από: Χάρης στις Οκτώβριος 30, 2008, 12:21Πάνω δεξιά που λέει AIRPLANE, μπορούμε ποδαράτοι να ψάξουμε το πεσμένο αεροπλάνο. Το έχω δει και στο google.... είναι εκεί.... Αν συνεχίσουμε από κει, "κατεβαίνουμε" προς ντοματιές... Το αεροπλάνο που βλέπεις στο GoogleEarth δεν είναι πεσμένο, απλά έτυχε να περνάει από κει στις 28-5-2006 που τραβήχτηκε η φωτογραφία από το δορυφόρο. Μην το ψάξεις.
Πάνω δεξιά που λέει AIRPLANE, μπορούμε ποδαράτοι να ψάξουμε το πεσμένο αεροπλάνο. Το έχω δει και στο google.... είναι εκεί.... Αν συνεχίσουμε από κει, "κατεβαίνουμε" προς ντοματιές...
ZIZIKAKI πήρες Samuro? Καλά ταξίδια, καλές λάσπες και καλό τ00baνιασμα! Καμιά φωτογραφία θα μας δείξεις?
Μπράβο ρε Χάρη, ζηλευω τρελά που την εχασα αυτη τη βολτα ρε γμτ Μολις αρχίσουν επιτέλους και οι βροχες (λιτανία εχω κάνει) να παμε καμια εκδρομή
Παράθεση από: russo στις Οκτώβριος 31, 2008, 08:15Παράθεση από: Χάρης στις Οκτώβριος 30, 2008, 12:21Πάνω δεξιά που λέει AIRPLANE, μπορούμε ποδαράτοι να ψάξουμε το πεσμένο αεροπλάνο. Το έχω δει και στο google.... είναι εκεί.... Αν συνεχίσουμε από κει, "κατεβαίνουμε" προς ντοματιές... Το αεροπλάνο που βλέπεις στο GoogleEarth δεν είναι πεσμένο, απλά έτυχε να περνάει από κει στις 28-5-2006 που τραβήχτηκε η φωτογραφία από το δορυφόρο. Μην το ψάξεις. Υπάρχει το αεροπλάνο και μάλιστα το έχω φωτογραφίσει (Θα δεις την φωτογραφία μου στο Panoramio)