Εγω αφαιρεσα τις ακριανες εισαγωγες αερα του καπο και στις τριπες που στηριζονταν οι εισαγωγες βιδωσα απο ενα λαμακι και πανω σε αυτο στηριξα τα προβολακια. Το λαμακι δεν κλεινει ολη την τρυπα της εισαγωγης, εχω αφησει δεξια και αριστερα περιπου 1 ποντο οποτε περναει και λιγακι αερας
τα προβολακια που εβαλά ειναι τα Hella comet 500 ειναι σχετικα οικονομικα και με καλη αποδοση και περνουν λαμπες και 100W. στο κουτι δινει 55w.
τηα προτεινα να βαλεις ενα ομιχλης και ενα καρφι. εγω εβαλα 2 καρφια και αν και φεγγοθν αρκετα μακρυα σιγουρα τηα βοηθαγε πολυ το ενα να ειναι ομιχλης ωστε να εχει μεγαλυτερη διαχυση και να βλεπω και κοντα καλυτερα και μακρυα.
Σε κατι ποιο ποιοτικο τα rallye της Hella που ειναι πιο ογκωδη, εχουν μεγαλυτερο βαρος και περισσοτερες ρυθμισεις.
Σε αμαξι με ARB προφυλακτηρα διχνουν ωραια γιατι γεμιζει ο χωρος
στο δικο μου με τον μαμα τα ειδα πολυ μεγαλα και αρκεστικα για αρχη στα 2 comet.
τις καλωδιωσεις τιε εχω περασει μεσα απο τα νευρα του καπο και πανε στην ασφαλειοθηκη που ειναι διπλα στην μπαταρια και απο εκει μεσω ρελε περναει μεσα απο την φυσουνα που ειναι πισω απο την μπαταρια και καταληγει στην θεση που μπαινουν οι μαμα διακοπτες για τα προβολακια.
Τσεκαρε μηπως το δικο σου εχει ηδη τα καλωδια και γλυτωσεις την ολη εγκατασταση.