Ποιο σημείο νομίζεται είναι ιδανικό για να τοποθετήσουμε αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας?
Πριν απο λιγο τελειωσα με την τοποθετηση του καινουργιου μου θερμομετρου...
Τον αισθητηρα τον εβαλα μεσα στον καθρεφτη και το θερμομετρο πανω στο ταμπλο διπλα στο κολωνακι!
Θέλω φωτογραφία. Εκεί σκέφτομαι και εγώ να το βάλω ή στο πλαστικό μπροστά από τις ταχύτητες γιατί είναι ένα φτηνιάρικο από τα Lidl και δε μου αρέσει αισθητικά πάνω στο ταμπλώ.
Δεν ειναι καθολου φτηνιαρικο τα θερμομετρο του Lidl! Αν το προσεξεις ειναι made in UK και λιγα θερμομετρα κανουν ο,τι κανει κι αυτο!
Ταυτοχρονα μεσα,εξω,2 ρολογια,μνημες για min και max,alert με led για παγετο!
Ειχε και στο κουτι ταινια για να το κολλησεις εκανε και 3,99 Ευρω!
Γενικα τα πραγματα του Lidl επειδη τα παρακολουθω ειναι πολυ ψαγμενα τα περισσοτερα και με 3 χρονια εγγυηση και πολυ φτηνα! Ειναι γερμανικα κι οχι κινεζικα!
Εχω παρει παρα πολλα πραγματα απο το Lidl ολα με απολυτη επιτυχια αλλα θελει να κυνηγας τις προσφορες!
Εκει που το εβαλες θα το βλεπεις? Σε μενα εκεινο το σημειο δε φαινεται,ισως η καινουρια κονσολα να ειναι πιο χαμηλη!
Αν το βαλεις μεσα στο φιλτροκουτι,οταν το σβηνεις,ειδικα το καλοκαιρι θα γραφει τιποτα 50αρες!
Επισης στο Jimny τα φτερα στο σημειο που ειναι οι μεντεσεδες της πορτας οταν το σβηνεις ζεσταινονται,γι αυτο το εβαλα στον καθρεφτη!