Αποστολέας Θέμα: Τοποθέτηση backet.  (Αναγνώστηκε 10779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος filippos_kos

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Τοποθέτηση backet.
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 20:44 »
Παίδες στο jimny οι σιδηρόδρομοι των καθισμάτων δεν είναι στο ίδιο επίπεδο
(ο ένας είναι πιο ψηλά από τον άλλο).
Τι κάνουμε?
Υπάρχουν έτοιμες λύσεις για σήκωμα του σιδηρόδρομου?
ή πρέπει να γίνει πατέντα? Υπάρχει ασφάλεια στην πατέντα?
Έχει κανείς καμιά φώτο?
Επίσης με την ζώνη τί γίνεται?
Που θα κουμπώνει η μαμά ζώνη?
Έχω και τις ζώνες 3 σημείων αλλά για να μπουν πρέπει να φύγουν τα πίσω
καθίσματα για να πιάσει κάπου ο ιμάντας (σωστά τα λέω?)
Βοηθάτε γιατί έχει γεμίσει η αποθήκη πράγματα και πρέπει σιγά σιγά
να τα βάλω πάνω.

Αποσυνδεδεμένος LEYTERIS-RENA

• NewsLetter
  • Jimny
Απ: Τοποθέτηση backet.
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 22:35 »
ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  lol                                                                                                                                                             ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ BACKET ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ                                                                                                                                           
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΙΟΣ SUZUKI JIMNY http://shropshire-suzuki.co.uk/forum/index.php?sid=408a565938744e619d03613f425acee0PROJECT                                                                                    [IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn286/renaleft

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 10, 2008, 23:02 »
Οκ περιμένω.
Και τα δικά μου έχουν δικούς τους σιδηρόδρομους.
Το θέμα είναι πως θα ρθούνε στο ίδιο επίπεδο.
Thanks

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 11, 2008, 11:22 »
Παίδες στο jimny οι σιδηρόδρομοι των καθισμάτων δεν είναι στο ίδιο επίπεδο
(ο ένας είναι πιο ψηλά από τον άλλο).
Τι κάνουμε?
Υπάρχουν έτοιμες λύσεις για σήκωμα του σιδηρόδρομου?
ή πρέπει να γίνει πατέντα? Υπάρχει ασφάλεια στην πατέντα?
Έχει κανείς καμιά φώτο?
Επίσης με την ζώνη τί γίνεται?
Που θα κουμπώνει η μαμά ζώνη?
Έχω και τις ζώνες 3 σημείων αλλά για να μπουν πρέπει να φύγουν τα πίσω
καθίσματα για να πιάσει κάπου ο ιμάντας (σωστά τα λέω?)
Βοηθάτε γιατί έχει γεμίσει η αποθήκη πράγματα και πρέπει σιγά σιγά
να τα βάλω πάνω.

δεν ειναι απαραιτητο να βγουν τα πισω καθισματα. απλα θα βιδωσεις τις ζωνες στο σημειο που βιδωνει η πορπη (? ετσι δε λεγεται? :) ) του πισω καθισματος. ειναι στο κεντρο του καθισματος πισω πισω.

εναλακτηκα εχω δει οτι πουλανε ζωνες 3 που αντι για να εχουν υποδοχη για βιδα στο τελειωμα εχουν αγκιστρο που παει και κουμπωνει κατευθειαν στην πορπη (?) της πισω ζωνης οποτε ανα πασα στιγμη μπορεις να τις αφαιρεσεις για να εχεις τη μαμα ζωνη.

Obelix......... δειξε τα καθισματακια σου.............  ;)
φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος maestria

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 11, 2008, 13:51 »
Tα φώτα του μπορεί να σας δώσει και ο JINI γιατι μαζί με τον δικό μου κάνανε την ψιλομετατροπή για να βιδώσουνε τα Bucket  ;)

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 11, 2008, 19:47 »
ΦIλιππε δες στη φωτο δεν ειναι και πολυ καθαρες μπορει να σε βοηθησουν στην πρωτη φωτο το καθισμα του οδηγου απο την δεξια πλευρα εχω τοποθετηση σιδερενιους τακους βιδωμενους επανω στο σασι με περαστη βιδα και απο το επανςω μερος εχει τοποθετηθει ο σιδηροδρομος                                                                                                                                                                                                                                                                                                            απο την αριστερη πλευρα τωρα τοποθετης 1 βαση απο λαμα 1 ποντου βιδωμενη και αυτη επανω στο σασι με περαστες βιδες  απο την δεξια πλευρα θελει το ψηλωμα λογω διαφορα υψους αναλογα ποσο ψηλα τοθελεις αναλογα δηλ τοσωματοτυπο σου                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          τον ιμαντα των ζωνων των εχω πιασει στο σημειο ακριβος πισω απο τοπισω καθισμα που πιανουν οι κεντρικες πισω ζωνες δεξια και αριστερα αντιστοιχως ειναι πολυ ευκολη η τοποθετηση ελπιζω να σε βοηθησα
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΙΟΣ SUZUKI JIMNY http://shropshire-suzuki.co.uk/forum/index.php?sid=408a565938744e619d03613f425acee0PROJECT                                                                                    [IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn286/renaleft

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 11, 2008, 20:06 »
το πισω μεροςπου βιδωνει ο ιμαντας των ζωνων                                                                                                                                                       

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 12, 2008, 09:59 »
Ευχαριστώ Λευτέρη.  _thank>
Με βοήθησες αρκετά.
Στείλε μου με π.μ. αν θες το κινητό σου, θα σε χρειαστώ  cl

Αποσυνδεδεμένος fbaex

• Jimny
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 10, 2008, 23:10 »
ελα στο συνεργιο :) ;)

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 11, 2008, 10:01 »
ελα στο συνεργιο :) ;)
Γιατρέεε μου θα έρθω να πιούμε καφέ και να τα πούμε a105

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 13, 2008, 02:22 »
ΦIλιππε δες στη φωτο δεν ειναι και πολυ καθαρες μπορει να σε βοηθησουν στην πρωτη φωτο το καθισμα του οδηγου απο την δεξια πλευρα εχω τοποθετηση σιδερενιους τακους βιδωμενους επανω στο σασι με περαστη βιδα και απο το επανςω μερος εχει τοποθετηθει ο σιδηροδρομος                                                                                                                                                                                                                                                                                                            απο την αριστερη πλευρα τωρα τοποθετης 1 βαση απο λαμα 1 ποντου βιδωμενη και αυτη επανω στο σασι με περαστες βιδες  απο την δεξια πλευρα θελει το ψηλωμα λογω διαφορα υψους αναλογα ποσο ψηλα τοθελεις αναλογα δηλ τοσωματοτυπο σου                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          τον ιμαντα των ζωνων των εχω πιασει στο σημειο ακριβος πισω απο τοπισω καθισμα που πιανουν οι κεντρικες πισω ζωνες δεξια και αριστερα αντιστοιχως ειναι πολυ ευκολη η τοποθετηση ελπιζω να σε βοηθησα

σορι που θα στο πω φιλε μου αλλα αυτο που εχεις βαλει δεν ειναι και οτι καλυτερο...μακαρι να μην καταλαβεις γιατι.....

Φιλιπε....
υπαρχουν ετοιμες ραγες sparco η omp στο εμπορειο που μπωρεις να αγωρασεις και να εισαι συγουρος οτι θα κανεις δουλεια...με το καθισμα δεν παιζουμε...σε ενα τρακο ( μακρια απο ολους μας) δεν θες να φυγεις μαζι με το καθισμα ......εχει γινει.........δεν αξιζει για 40 ευρο που εχει το ζευγαρι να το παιξεις.....
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 13, 2008, 08:42 »
σορι που θα στο πω φιλε μου αλλα αυτο που εχεις βαλει δεν ειναι και οτι καλυτερο...μακαρι να μην καταλαβεις γιατι.....

Φιλιπε....
υπαρχουν ετοιμες ραγες sparco η omp στο εμπορειο που μπωρεις να αγωρασεις και να εισαι συγουρος οτι θα κανεις δουλεια...με το καθισμα δεν παιζουμε...σε ενα τρακο ( μακρια απο ολους μας) δεν θες να φυγεις μαζι με το καθισμα ......εχει γινει.........δεν αξιζει για 40 ευρο που εχει το ζευγαρι να το παιξεις.....

Για δώσε πληροφορίες ....
Τους πήρα όλους τηλέφωνο με τη σειρά όσους πουλάνε καθίσματα (και την sparco)
αλλά κανείς δεν έχει κάτι έτοιμο για jimny.
Αν βρεις κάτι ενημέρωσε με please.  ;)

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 13, 2008, 10:49 »
φιλε WOLFθες να πεις οτι με ενα τρακο κουφια η ωρα θα φυγει το καθισμα ? :o :o :o βαλε κμια φωτο με καποια αλλη παντεντα να δουμε δεν εχω σκεφτει κατι αλλο ::) ::)πες καμια ιδεα  ;)

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 13, 2008, 11:51 »
δεν στο ειπα αυτο για καποιο αλλο λογο παρα για αυτο που ανεφερες ο ιδιος..... ;) ;)
μακρια απο εσενα και ολους μας....

το jimny οπως και το vitara εχουν ασυμετρες βασεις  ....εκει η λυση της ετοιμης βασης απο τις εταιριες που γραψα παραπανω ειναι μονοδρομος....δεν εχουν βεβεα για συγκεκριμενα αμαξια...απλα οι βασεις τους ειναι μια πλακα 4 χιλιοστα παχος καθετη προς το καθισμα με αρκετες τρυπες που μπωρεις να προσαρμοσεις το καθισμα σου...δλδ απο την μια μερια πατας στην 2 τρυπα απο το πατομα και στην αλλη πλευρα να πατυσει στην 4η....
ζητας απλα τις βασεις της sparco  της omp για  καθισμα

στο sami εχω βαλει στις βασεις τις δικες του μια πλακα τετραγωνη 4 χιλ (σαν πατος δηλαδη) βιδωμενη επανω τους και μετα εκει πανω στερεωσα τα καθισματα που εχω ( recarro απο ford) ....
θα κοιταξω να βαλω φωτο το απογευμα....

αλλα αν πας σε ενα μαγαζι που πουλαει αξεσουαρ αυτοκινητου και εχει και καθισματα συγουρα θα εχει ενα καταλογο να δεις τις βασεις που λεω....

παρε μια ιδεα εδω...
http://americat.gr/catalog/product_info.php?manufacturers_id=20&products_id=2465&osCsid=dc41ff29f04d82e5ab176fd000264c4f
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 13, 2008, 11:52 »