Καλησπέρα και πάλι. Σχετικά με αυτό που αναφέρει ο Samair, ένας φίλος πήρε τιμή για τα 215/75/15 πριν 5-6 μέρες και του είπαν 480? αντί για 460? που είχαν πει σε εμένα. Μήπως έγινε κάποια αύξηση τιμών?
Φίλε JiNi, ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Μιλώντας με ένα φίλο μου, ενημερώθηκα ότι παρόλο που φοράω ΟΜΕ +4 με το 215/75/15 θα έχω πρόβλημα, διότι θα βρίσκει στους θόλους όταν θα είναι το αυτοκίνητο "στραμπουλιγμένο", δηλαδή πλήρες κρέμασμα και στρίψιμο τιμονιού. Το διάστημα που τα φοράς έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Βρήκε δηλαδή ποτέ το λάστιχο σου? Τι ανάρτηση φοράς στο Jimny σου? Το δικό μου έχει το παλιό προφυλακτήρα, αν αυτό έχει κάποια σημασία.
Τα παιδιά που έχετε το KL-71 τι προσωπική εντύπωση έχετε για την αντοχή στη φθορά? Κοινώς, κρίνετε ότι "φαγώνεται" γρήγορα? Στα πρώτα σχόλια είδα ότι γίνεται σαφής αναφορά για τη περιορισμένη ικανότητα του στη λάσπη σε σχέση με άλλα MT λάστιχα. Σαν αξιόπιστη εναλλακτική υπάρχει κάποιο άλλο ελαστικό που θα προτείνατε? Για το BFGoodridge MT τι γνώμη έχετε?
Ευχαριστώ προκαταβολικά