Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια και τις συμβουλές σας για ένα ακόμα θέμα. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω ελαστικά στο Jimny και θέλω να βάλω τα Kumho KL-71 σε διάσταση 215/75-15 ή 195/80-15. Τηλεφώνησα και πήρα τιμές από ένα κατάστημα εδώ στο Ρέθυμνο. Για τετράδα-πεντάδα, 115?/ελαστικό (460? η τετράδα) για τα 215/75 και 90?/ελαστικό (360? η τετράδα) για τα 195/80!!! Γνωρίζετε αν η διαφορά αυτή όντως είναι υπαρκτή, γιατί μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη για "συγγενείς" διαστάσεις. Φοράει κάποιος από εσάς κάποια από τις δύο διαστάσεις και εάν ναι, μπορεί να ανεβάσει στο φόρουμ κάποια φωτογραφία ώστε να το δω τοποθετημένο? Ο λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο λάστιχο είναι ο πολιτισμένος χωμάτινος χαρακτήρας (σημαντικό να μη κανει πολλή φασαρία στην άσφαλτο). Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό με παρόμοια όμως χαρακτηριστικά?
Αν το έχετε φορέσει, από αντοχή στο χρόνο και τη σκληρή χρήση τι λέει το συγκεκριμένο ελαστικό? Δε σκοπεύω να το βγάζω το καλοκαίρι.
Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε κάποιο link για site ή και κανονικό κατάστημα με καλύτερες τιμές για παραγγελία ελαστικών το οποίο μπορεί να με εξυπηρετήσει (αποστολή στη Κρήτη)?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
Γιάννης.