0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είσαι σε άσφαλτο, είναι απόλυτα φυσιολογικό! Δεν βάζουμε 4χ4, μόνο φθορές προκαλεί!Η τετρακίνηση είναι για συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης.
Φιλε Χάρη σου προτείνω να μη ξαναβαλεις τη τετρακίνηση σε επιφανεια με καλή πρόσφυση ούτε για δοκιμή! Είναι ακριβή η ζημιά που θα πάθεις αν το συνεχίσεις αυτό και είναι δεδομένο ότι θα την πάθεις! Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για περισσοτερες λεπτομέρειες, αλλα υπάρχουν άρθρα που που εξηγούν το γιατί δε πρέπει να χρησιμοποιούμε τη τετρακίνηση σε επιφάνειες με υψηλό συντελεστή τριβής στα αυτοκίνητα με κατ' επιλογή τετρακίνηση όπως το Jimny.
Φιλε Χαρη τωρα μόλις είδα το νέο σου Avatar! Το καταλευκο σου Jimny είναι χάρμα οφθαλμών , αλλά επέτρεψε μου να σου πω ότι το "τράβηξες" με λάθος background! Είμαι βέβαια σίγουρος ότι ήταν ένα λάθος λόγω απειρίας και ότι ποτέ δε θα ξαναφωτογραφήσεις το θηριάκι σου σε άσφαλτο! Τώρα που το ξανακοιτάζω, φαίνεται δυστυχισμένο και αρρωστούλι... οι γιατροι θα σου σύστηναν γρήγορα εκδρομή σε χώμα, κρατώντας μαζί σου και τουλάχιστον μια εξάδα εμφιαλωμένα νερά για δημιουργία λάσπης λόγω καλοκαιριού! ΚΑΛΟΛΑΣΠΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!