μετα απο παρα πολυ ψαξιμο..και σκυψιμο... καταφερα και βρηκα τις ασφαλιες και προσοαθησα να λυσω τη βλαβη της κορνας... πολυ δυσκολο.... εκεινο που εφταιγε τελικα ηταν..... η ηλικια μου γιατι
με την θεση της ασφαλιοθηκης για να δεις τι και πως (με τη πρεβσιοποια μου πρεπει να ειναι στα +60cm μακρια για να δω) επρεπε να ξηλωσω το λεβιε ή να ανοιγα τρυπα στο πατωμα, τα εβλεπα ολα διλπα, τριπλα θολα... τελικα κετρασισα την ασφαλεια και την αλλαξα...
επισεις επρεπε να ξαπλωνεις με περιεργες γωνιες και τα γεροντοπαχα και η ακινησια του γραφειου εκαναν την προσπαθεια επιπονη.....
τελικα δεν ηταν η ασφαλεια..
η ηλικια μου ειχε την ευθηνη που με εμποδισε και δεν θυμηθικα οτι εδω και 1 μηνα η κορνα δυο τρεις φορες γουργουρισε..... αυριο δοκιμαζω μια κορνα απο την αποθηκη
τελος με την κορνα, αλλα μετα απο 6 ωρες ενα ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ προβλημα....
μεσιμερι με τη βροχουλα!!! (14,00) παμε για μπανιο στο Ποταμο και επιστρεφουμε (17.00) τα φωτα των φρενων ειναι ΟΚ. στην επιστροφη προχειρο ξεπλημα της λασπης και παλι τα φωτα φενονται ΟΚ, στις 20.00 απο το μπαλκωνι βλεπω το jimny στο παρκινγ και τα φωτα των φρενων ειναι αναμενα!!! το αμαξι ειναι κλειδωμενο και φυσικα το κλειδι δεν ειναι στη κλειδαρια...παω να δω τι συμβαινει και τα φωτιστικα εχουν πειρωσει..προφανως για 2-3 ωρες τα φωτα των φρενων ειναι αναμενα... βαζω μπρος....ολα ειναι ΟΚ, τα φωτα παραμενουν αναμενα....βγαζω πολο μπαταριας (λογικο εσβησαν) βαζω πολο ξαναναψαν (εγινε 3-4 φορες) ,,,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ....?
>> admin να το ρωτησω? ...long time ago στα ιταλικα χαλουσαν τα ηλεκτρικα....λες η συνεργασια με την FIAT.....