Γιάννη "έγραψες" με τη γλαφυρή περιγραφή σου!
Προσωπικά είχα λίγο επιπλέον άγχος για το όλο εγχείρημα, αλλά όλα πήγαν ρολόι. Ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές σου Νίκο (NickSi)
. Με ξεάγχωσες και με καθησυχασες τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να αλλάξω τη διαδρομή, φοβούμενος μήπως είναι υπερβολική για καινούριους όπως είμαστε εμείς.
Να συμπληρώσω κι εγώ μερικά πράγματα, αναφέροντας ότι η διαδρομή απέκτησε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στα "δύσκολα" κομμάτια της με τη βοήθεια της ελαφρής βροχής που έπεσε. Κάποια μικρογλυστριματα, που έκαναν τα πέρασματα, λίιιγο πιο "πικάντικα" και χάριζαν στον οδηγό ελαφρώς μεγαλύτερες δόσεις αδρεναλίνης!
Όπως ανέφερε και ο Γιάννης στο αρχικό του Ποστ, το μεσημέρι με ενημέρωσε ο Μηνάς (Morpheus) ότι του έδωσαν ρεπό την τελευταία στιγμή και παράλληλα εκδήλωσε άγριες εκδρομικές διαθέσεις!
Μετά από μια σύντομη λοιπόν συνεννόηση για το πως, που και ποτε θα συναντιόμασταν, ξεκινήσαμε όλοι για το σημείο συνάντησης στο ΚΤΕΛ Ρεθύμνου. Τα υπόλοιπα τα διαβάσατε.
Συνεχίζοντας στο "δια ταύτα", χάρηκα πάρα πολύ που συναντηθήκαμε με τα παιδιά και φυσικά περασαμε φανταστικά στη χθεσινή μας εκδρομή! Κερδίσαμε εμπειρία, αλληλοβοηθηθήκαμε, παρεΐσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και διασκεδάσαμε αφάνταστα. Είχαμε δηλαδή όλα τα απαραίτητα συστατικά μιας καλής Offroad εκδρομής. Και στην επόμενη με καλό λοιπόν φίλοι μου και με την ευχή η όμορφη παρέα μας να μεγαλώνει σε κάθε βόλτα όλο και περισσότερο!
ΥΓ1: Πωπω, αυτή η ρακί βρε παιδί μου ήταν δυναμίτης! Αρχικά σε ξεγελούσε η ελαφριά της γεύση, αλλά μετά ήταν σαν να σε είχε χτυπήσει στο κεφάλι
αμόνι! Σαν τα κινούμενα σχέδια ένα πράμα.
ΥΓ2: Νικόλα μην ανησυχείς ο Γιάννης απλά σε "πειράζει" λέγοντας για "πονηρά σχέδια" κτλ. Τα παιδιά γνωρίζουν για τη συνομιλία μας, το περιεχόμενο της και τις καλές μας προθέσεις.