Αποστολέας Θέμα: Συνεργεια - Μαγαζια 4Χ4 κλπ... ΜΑΣΤΟΡΕΣ  (Αναγνώστηκε 8529 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stavros

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνεργεια - Μαγαζια 4Χ4 κλπ... ΜΑΣΤΟΡΕΣ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 31, 2006, 00:41 »
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
1) ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΜΕ @ΡΧ___@ ΚΑΙ
2) @ΡΧ___@ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ha3 cool ju_11 _261>
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ Ή ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Αποσυνδεδεμένος chriska

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 31, 2006, 17:10 »
Και που να ακουσετε το αλλο.

Αποφασισα να το φτιαξω μονος μου (μιας και τα χερια μου <πιανουν> ) αφου πρωτα  κοιταξα το
τουτου του φιλου μου Νικου.

Και πολύ καλά έκανες και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας τελικά.

Ελα που δεν πιάνουνε τα χέρια μας.......
“ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ”
Christoforo Caneli

Αποσυνδεδεμένος Maverick

• NewsLetter
  • Jimny
    • 4x4TrailRiders
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 01, 2006, 01:25 »
Όλα στο μυαλό είναι Χρηστάρα...βεβαίως και πιάνουν τα χέρια σου όπως και όλων αρκεί να υπάρχει κίνητρο και πολύ μεράκι...!!!

π.χ. για εμένα το κίνητρο ήταν τα εκατοντάδες ευρώ που "πέτούσα" κάθε μήνα στους μηχανικούς απο εδώ και απο εκεί χωρίς να είμαι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα αλλά βεβαίως όταν τους πήγαινα το αυτοκίνητο είχα τα μάτια μου 14 στο τι κάνουν για να μάθω όχι στο πού βρίσκεται η κοντυνότερη καντίνα για να πάρω καφέ...!!!
When there's a will, there's a way...!
4x4TrailRiders

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 01, 2006, 08:10 »
... αλλά βεβαίως όταν τους πήγαινα το αυτοκίνητο είχα τα μάτια μου 14 στο τι κάνουν για να μάθω όχι στο πού βρίσκεται η κοντυνότερη καντίνα για να πάρω καφέ...!!!

Ωχ Χρηστο (Chriska), κατι ξερει ο γιατρος, κατι ξερει...  lol lol ha ha ha 87
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος kyrL.A.son

• Jimny
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 13, 2007, 12:14 »
re paidia sovara milame akouste ti epatha.Kleidwsa to port mpagaz apo to amaksi mou to opoio den epikoinwnei kai den anoigei me kanenan allo tropo ektos apo to kleidi to opoio einai mesa sto port bagaz.Telwspantwn, to paw stin antiproswpeia na spasei ton mylo kai na mou valei kainourio.Kai posa lefta mou zitise ergatika 130 euroulakia. Opws to akousate 130 eyrw kai malista mou eipe oti ta 30 ta edwse se kleidara gia na rythmisei tin kainouria kleidaria...Egw twra ean den ksanapatisw sto magazi toys tha ftaiw???????

O kathenas nomizei oti mporei na zitaei oti thelei!!!!!!ELEOS

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 13, 2007, 12:52 »
re paidia sovara milame akouste ti epatha.Kleidwsa to port mpagaz apo to amaksi mou to opoio den epikoinwnei kai den anoigei me kanenan allo tropo ektos apo to kleidi to opoio einai mesa sto port bagaz.Telwspantwn, to paw stin antiproswpeia na spasei ton mylo kai na mou valei kainourio.Kai posa lefta mou zitise ergatika 130 euroulakia. Opws to akousate 130 eyrw kai malista mou eipe oti ta 30 ta edwse se kleidara gia na rythmisei tin kainouria kleidaria...Egw twra ean den ksanapatisw sto magazi toys tha ftaiw???????

Συγνώμη για ποιό αμάξι μιλάμε??
Γράφε με μικρά Ελληνικά εαν μπορείς , και πέρνα και μια βόλτα απο τα νέα μέλη, να συστηθείς με τοιν πιο μεγάλη τρελοπαρέα με τα Jimny j12 yah yah yah yah yah yah yah yah
Kαι Jimny Να μην έχεις , όλοι οι καλοί χωράνε(θα σε πείσουμε όμως να πάρεις....) lol
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 06, 2008, 18:08 »

Συγνώμη για ποιό αμάξι μιλάμε??
Γράφε με μικρά Ελληνικά εαν μπορείς , και πέρνα και μια βόλτα απο τα νέα μέλη, να συστηθείς με τοιν πιο μεγάλη τρελοπαρέα με τα Jimny j12 yah yah yah yah yah yah yah yah
Kαι Jimny Να μην έχεις , όλοι οι καλοί χωράνε(θα σε πείσουμε όμως να πάρεις....) lol

87 87 lol lol lol
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...