Να πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη μου μιας και έχω επωφεληθεί και εγώ από τις ομαδικές παραγγελίες (2 φορές) και άπειρες φορές γενικότερα από τις συμβουλές όλων σας και σας ευχαριστώ και πάλι.
Το jimnyclub δεν το κάνουν μεγάλο δυνατό και τρανό οι admins μόνο. Οι χρήστες είναι αυτοί που γράφουν, σχολιάζουν, συμβουλεύουν, χαβαλεδιάζουν, εκθέτουν τις εμπειρίες τους, πάνε εκδρομές, κάνουν καινούργιους φίλους, φτιάχνουν ωραίο κλίμα, πιέζουν με την ψήφο τους τους επαγγελματίες για καλύτερες τιμές.
Είναι το καλύτερο φόρουμ. Δεν το κάνατε εσείς οι admin μόνοι σας το καλύτερο.
Ούτε μπορείτε να αποφασίζετε εσείς τι είναι καλύτερο για το φόρουμ.
Ούτε μπορείτε να λέτε σε κάποιον τι θα πει τι δε θα πει, τι θα κάνει τι δε θα κάνει.
Δικός σας είναι μόνο ο χώρος και όχι η παρέα. Έλεος.
Δόξα το θεό δημοκρατία έχουμε, και έξυπνοι είμαστε (αφού έχουμε jimny
), για να κρίνουμε ποιος έχει συμφέροντα ή όχι και ποιος μας εκμεταλλεύεται ή όχι εμάς ή το φόρουμ. (αν υπάρχει εκμετάλλευση. που δεν το νομίζω). Λάθος ύφος και πράξεις υπάρχουν πάντως.
Αφήστε τον κόσμο να μιλάει ελεύθερα, μην σβήνετε και μην κλειδώνετε τα ποστ άλλων.
Αφήστε τους χρήστες να κάνουν ομαδικές. Ούτε λαμόγια είναι ούτε κλέβουν, ούτε τα ‘’παίρνουν’’ από επαγγελματίες.
Καλύτερες τιμές δεν χτυπάνε ούτε τα φαξ ούτε τα email ούτε οι οργανωτές ούτε οι admins.
Τιμές καλύτερες χτυπάνε οι ψήφοι μας σε μια ομαδική.
Εγώ αν ήμουν επαγγελματίας φυσικά και δεν θα έστελνα προσφορά πριβέ παρά μόνο δημόσια. Μυαλό θέλει? Δεν είναι όλοι φίλοι μας να μας εμπιστεύονται. Να ανταγωνιστούν επί ίσης όροις θέλουν για να μας κερδίσουν με τις τιμές τους και τις υπηρεσίες τους.
Στην βιτρίνα ολοταχώς, όλοι με τις τιμές τους και με τις υπηρεσίες τους. Και εμείς θα επιλέξουμε (αφού εμείς πληρώνουμε) αυτόν που πρέπει.
Το έχω ξαναπεί.
Νόμιζα ότι το jimnyclub ανήκει σε όλους μας και εμείς κρίνουμε τι είναι σωστό και τι όχι (τουλάχιστον στις ομαδικές που
εμείς τα μέλη κρίνουμε και επιλέγουμε από που θα αγοράσουμε)
Και όπως έχουν πει κάποιοι μην το κάνετε μαγαζί. Κρίμα είναι.
Και στο κάτω κάτω αφού κάποιοι αμφισβητούν τους νόμους σας, γιατί δεν κάνετε ψηφοφορία?
Μπορεί και να έχετε άδικο, δεν αποκλείετε?
Προτείνω να προσπαθήσετε να δείτε τι θέλουν τα στρουμφάκια.
Αυτή είναι η δουλειά σας admins και όχι αποφασίζουμε και διατάζουμε.