Αποστολέας Θέμα: ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ....ΤΕΛΟΣ ;  (Αναγνώστηκε 13840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος FADOM

• NewsLetter
  • Jimny
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ....ΤΕΛΟΣ ;
« στις: Μάιος 05, 2008, 14:01 »
Μιας και δεν μπορω να ποσταρω στο θεμα στο οποιο εγινε η φασαρια για την ομαδικη παραγγελεια, ανοιξα νεο θεμα.
Πηρα το θαρος ,διοτι πιστευω οτι κακως υπαρχει αυτη η απαγορευση  στο συγκεκριμενο θεμα διοτι μιας και το
αποφασισατε να σταματησουν οι ομαδικες παραγγελειες ,θεωρω οτι επρεπε να μεινει ανοιχτο το θεμα για να εκφρασουν
οποια μελη επιθυμουν την αποψη τους περι τουτου. Ειμαι ΝΕΟ μελος στο φορουμ ,αλλα εχω αρκετη εμπειρια απο αλλα
φορουμς. Ειμαστε μια ομαδα ανθρωπων οι οποιοι μοιραζομαστε με το ιδιο παθος το χομπυ μας. Χομπυ ,το οποιο ειναι (οπως
και πολλα αλλα πιστεψτε με) αμεσα συνδεδεμενο με aftermarket προιοντα τα οποια εμπορευονται διαφορες εταιριες.
Επειδη λοιπον "ειμαστε δυο ,ειμαστε τρεις ,ειμαστε χιλιοι δεκατρεις" εχουμε την δυνατοτητα να καταφερουμε ΠΟΛΛΑ πραγματα !
Ενα πολυ σημαντικο  πραγμα ,ειναι το να πετυχουμε καλυτερες τιμες για προιοντα που ενδιαφερουν μια ομαδα ανθρωπων
απο εμας . Γι αυτο υπαρχει και ο ορος ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ. Εγω δεν συμμετειχα σε καποια ομαδικη παραγγελεια διοτι ειτε δεν χρειαζομουν
το προιον το οποιο ηταν υπο παραγγελεια ,ειτε δεν ειχα τα χρηματα την περιοδο που αυτη θα πραγματοποιουνταν .Πιστευω ακραδαντα ομως ,οτι ειναι πολλα τα μελη τα οποία εχουν επωφεληθει στο παρελθον απο τετοιου ειδους πραξεις και οι εμπνευστες τους αξιζουν πολλα μπραβο για το ολο τρεξιμο το οποιο προυποθετει μια τετοιου ειδους διαδικασια...

ΑΛΛΑ :

1. Για ποιον λογο να σταματησουν οι ομαδικες παραγγελειες ?
2. Με ποιον τροπο αποφασιστηκε ,αφου δεν ερωτηθηκαν τα ΕΝΕΡΓΑ μελη του jimnyclub ?
3. Γιατι να μην διαχωρισει η ομαδα διαχειρισης τη θεση της και να αφησει οποιους αλλους επιθυμουν να κανουν
   ομαδικες παραγγελειες σαν jimnyclub προκειμενου να επιτυχουν μια καλυτερη τιμη ?
4. Γιατι γενικα να εχουμε τετοιες  καταληξεις σε αξιεπαινες προσπαθειες σαν τις ομαδικες παραγγελειες ?

Τελος θα ηθελα να γραψω κατι ακομα το οποιο θεωρω σημαντικο και εχω αναφερει ξανα :

"Kαποιοι" , εκμεταλλευομενοι το παθος για το χομπυ μας ,προσπαθουν και τα καταφερνουν σε καποιο βαθμο ,να κερδοσκοπουν
εις βαρος δικο μας αλλα και του ιδιου μας του χομπυ...
Οι ομαδικες παραγγελειες , θετουν και εναν αλλον παραγοντα στους εμπορους ο οποιος ειναι ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ μεταξυ τους.
Ειναι το καλυτερο μας οπλο παιδια...ισως και το μοναδικο...
Για να καταφερουμε μαζι με τις τιμες ,να προσγειωσουμε λιγο και αυτους τους "καποιους" και να τους φερουμε στην ελληνικη
πραγματικοτητα .
Καλο θα τους κανουμε και οχι κακο !

Κλεινω με τα εξης :

NickSi  &  ΙronMan    :

Νικο ?
Οπως ανεφερα και παραπανω θεωρω οτι κακως κλειδωθηκε το θεμα ,οχι μονο γιατι δεν μπορεσε κανεις να γραψει τη γνωμη του για την αποφαση που πηρατε ,αλλα περισσοτερο γιατι επρεπε να μεινει ανοιχτο για το μελος που κατηγορηθηκε ,σε περιπτωση που ηθελε να απαντησει σε ολα αυτα που του αναλογουνται. Μονο ετσι θα σχηματισουν αποψη και τα αλλα μελη για το τι εχει συμβει πραγματικα. Είναι σημαντικο καποιος να εχει ολοκληρωμενη αποψη για κατι .Εαν εχεις σχηματησει κακη αποψη για κατι το προσπερνας...

Γιαννη? 
Γιατι δεν απαντησες ? Ειναι καλο να ξεκαθαρισεις την θεση σου.Για σενα και τους οποιους φιλους εχεις κανει εδω μεσα.
Εαν παλι δεν θελεις ειναι δικαιωμα σου. Εαν ομως ολα αυτα τα θεωρεις μικροτητες ,να ξερεις οτι καμια φορα οτι φαινεται μικρο ισως
να το κοιταζουμε απο αποσταση.
Μπορει και να ειναι ενας μικρος γιγαντας ......

Φιλικα
Ελενιτσας Γιαννης

Αποσυνδεδεμένος psiktikous

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ....ΤΕΛΟΣ ;
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 05, 2008, 14:54 »
γεια χαρα και απο μενα.
εγω εχω να πω οτι πριν αποφασισεται να δημοσιευσεται μια ομαδικη παραγγελια να εχει γινει πιο πριν μια ερευνα αγορας και μετα να καταληξεται στο καταλληλο μαγαζι.το λεω αυτο επειδη κανω και γω ερευνα αγορας και ορισμενες φορες εχω βρει καποια αναλωσημα-εξαρτηματα και αλλα,, σε μικροτερα μαγαζια σε χαμηλοτερες τιμες.δεν θελω να εννοηθη οτι ειμαι καποιος που κοκορευεται αλλα συνηθως οτι αποκτω γινεται μετα απο ψαξιμο και σαφως παντα καλοπροερετο για ενημερωση προελευσης,υποστηρηξης και τσεπης.. αυτα   και καθε σχολιο  δεκτο..       j12

Αποσυνδεδεμένος manolito

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 05, 2008, 15:02 »
 <war_ Ας μην φέρνουμε την καταστροφή, χωρίς να ακούσουμε και τις δύο πλευρές...

Θα ήταν καλύτερα (νομίζω) αν μαθαίναμε λεπτομέριες για το "τι" και το "πως", ώστε να μην χρειάζετε να τρέχουμε σε καφετζούδες και λοιπούς χαρισματικούς >4447<. Και στην τελική να μην κάνουμε άσχημα σενάρια με το φτωχό μας το μυαλό... tr_b

Θέλω λεπτομέριες... pro_v pro_v pro_v (για να περνάει η ώρα... j12)
brat . . .

... ένας από τους ... άλλους

Αποσυνδεδεμένος draikos

• NewsLetter
  • Jimny
  • adventure animal!
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 05, 2008, 15:09 »
ΟΧΙ στις  σπασμωδικες κινησεις !
ΝΑΙ στις ''δημιουργικες'' συζητησεις !
ΟΧΙ στις νεφελωδεις καταστασεις !
ΝΑΙ στη΄''ξαστεριά'' ... ακόμη κι αν χρειαζεται μια ''μπόρα''!

ΝΑΙ στο Jimnyclub και τα καλοπροαίρετα μελη του!

Giorgos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 05, 2008, 15:27 »
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο(κατα την ταπεινη μου γνωμη)να πουμε τελος σε κατι επειδη μας δυσαρεστησε η ενεργεια ενος ατομου.Ειναι σαν να πουμε τελος το jimnyclub επειδη καποιος εκανε μια ενεργεια που μας στενοχωρησε.Ξανασκεφτητετο,  εξαλλου νομιζω οτι για ενα ατομο προκειται οχι για πολλους, οπότε  ?????                       

Αποσυνδεδεμένος agian

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 05, 2008, 15:29 »
ΟΧΙ στις  σπασμωδικες κινησεις !
ΝΑΙ στις ''δημιουργικες'' συζητησεις !
ΟΧΙ στις νεφελωδεις καταστασεις !
ΝΑΙ στη΄''ξαστεριά'' ... ακόμη κι αν χρειαζεται μια ''μπόρα''!

ΝΑΙ στο Jimnyclub και τα καλοπροαίρετα μελη του!
+1
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος nasos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 05, 2008, 15:31 »
Για να πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη, ειναι οτι το καλυτερο για ολους μας αλλα πολυ περισσοτερο για το forum, ειναι εκτος οτι πρεπει να τα ξαναβρουνε οι φιλοι μας, προτεινω να αρχισει η ομαδικη παραγγελια απο την αρχη! Φιλικα παντα Νασος!!!
Κι αν δεν υπαρχει δρομος θα τον δημιουργησουμε

Αποσυνδεδεμένος manolito

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 05, 2008, 15:39 »
Παρακαλούνται οι αγαπητοί συμφορουμίστες να μην γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους... Μην ασχολείστε με τις ομαδικές παραγγελίες, το θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό...
Εδώ προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να τσακωθούν, να δώσουν μια μάχη, να τρέξουν αίματα και δεν τους αφήνετε...

Αυτό είναι απαράδεκτο... Να σταματήσει αμέσως...

Φιλικά και ταπεινά...
brat . . .

... ένας από τους ... άλλους

Αποσυνδεδεμένος dodo

• Jimny
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 05, 2008, 15:43 »
Παρακαλούνται οι αγαπητοί συμφορουμίστες να μην γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους... Μην ασχολείστε με τις ομαδικές παραγγελίες, το θέμα είναι πολύ πιο σημαντικό...
Εδώ προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να τσακωθούν, να δώσουν μια μάχη, να τρέξουν αίματα και δεν τους αφήνετε...

Αυτό είναι απαράδεκτο... Να σταματήσει αμέσως...

Φιλικά και ταπεινά...

Θεά είσαι....  j12

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 05, 2008, 15:58 »
Μιας και συνήθως διαβάζω τα μυνήματα με σειρά "προσφάτων μη αναγνωσμένων"..ήρθε και η σειρά του...δεν έχω διαβάσει το κατηγορητίριο ακόμα...

Γιάννη (FADOM)-και για όποιους άλλουν ενδιαφέρονται....
Ομαδικές παραγγελίες σε ένα forum, και τι σημένει για μένα...
Είμαστε δυο -είμαστε τρείς- είμαστε πολύ, και ζητάμε το ίδιο προιόν, σε μια φιλική, έστω και ιντερνετική με αρκετούς, παρέα.
Αρα. Πρέπει να αγοράσουμε με πλήρη διαφάνεια, ιδίως απο τον οργανωτή της ομαδικής παραγγελίας, και για να έχει το "κούτελο" του καθαρό, και για να μην καταντήσει μια ιδέα μαγαζάκι εν κατακλείδι, και φυσικά σε καμιά περίπτωση, ο οργανωτής της ομαδικής αποδιοπομπαίος τράγος...
Προσωπικά μιας και μπήκα στα 4κίνητα φόρα τέλη του 2002, γράφω και με ξέρει κόσμος, αυτό που δεν θα ρίσκαρα ποτέ ειναι η τιμή μου.
Το πράγμα για μένα λοιπόν δουλεύει ώς εξείς:
Ομαδική παραγγελία:
1.Μαζευόμαστε στο φόρουμ όσοι θέλουμε να αγοράσουμε κάτι.
2.Ειδοποιούμε τους επαγγελματίες που πουλάνε το συγκεκριμένο προιόν, ότι ενδιαφερόμαστε, και τους λέμε μπείτε μέσα, αν σας ενδιαφέρει να πάρετε την δουλειά, και κάντε ανοιχτό πλειστηριασμό.
3. Καταλήγουμε στην πιο συμφέρουσα προσφορά.

Τα πράγματα είναι υπερβολικά απλά σε μια παρέα.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν χτυπηθούν ανοιχτά οι επαγγελματίες υγιής ανταγωνισμός είναι αυτός, και μπορούν να κάνουν αντιπροσφορά ανοιχτά ενοείτε.
Θέμα λήξης ημερομηνίας για μένα δεν πρέπει να υπάρχει, δεν είμαστε επιχείρηση, σταματάμε στην χαμηλότερη τιμή(ακόμα και οι επιχειρήσεις κάνουν 2ο κύκλο προσφορών-πολλές φορές παρουσία των προμηθευτών. Το βεβαιών μιας και δουλεύω σε αρκετά μεγάλη ετερεία απο το 1991.) Εμείς στο φόρουμ σταματάμε στην πιο συμφέρουσα προσφορά.
Απλό δεν είναι?
Και φυσικά προέχει πάντα το συμφέρον των χρηστών(αν θέλουμε να τους λέμε φίλους ;) )
Παραδειγμα μπορείς να δεις εδώ www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,1924.msg29176.html#msg29176 όπου έχωντας 5 προσφορές για μπλοκέ διαφορικά και μιας και του Αμοργιανού είναι διαφορετικό απο τα ARB συζητήσαμε ανοιχτά το θέμα εδώ http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,1927.0.html (βεβαια εκεί όπως θα δεις/δείτε το δεύτερο ποστ υποβαθμίζει την κατασκευή του μπλοκέ της protrack, αλλά τελικά το έβαλαν αρκετά Jimny ακόμα και αγωνιζόμενων όπως ο Φιλιππος ο Ντινόπουλος-και φίλος μου).

Απο την άλλη εγώ σαν αμέτοχος-φρόντισα ο Αμοργιανός να μην με έχει δει ούτε ζωγραφιστό, και να μας συστήσει ο Majestix στο trial στο Υπατο  ;) , και δεν θα βάλω και μπλοκέ ;D
Και θα μου πεις, γιατί ξεκίνησες την ομαδική βρε παπάρα? :o
Για τον εξείς απλό λόγο.
Για μένα Jimnyclub και διαχείρηση(και στον Συλλογο, αλλά και εδώ) ήταν είναι και θα είναι, το να κάνουμε μια καλή παρέα, με πλήρη διαφάνεια, τα μέλη του φόρουμ να είναι ευχαρηστημένα,και όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί, να μην λέτε κοιτάτε τον μπινέ.
Επίσης σε κανένα επαγγελματία δεν δίνω το δικαίωμα να πει κάτι για μένα, παρεπιπτόντως για το jimny έχω ψωνίσει απο την xtreme ότι έχει πάνω του(απο το 2003 που ήταν στην Αμφιθέας, και τώρα απο τον Δημήτρη στο Μαρούσι) εκτός απο τις δέστρες(άλλη ομαδική αυτή...).

Απο την άλλη ξαναπάλι, ομαδική παραγγελία, πέρνωντας Fax ή μαιλ προσωπικά εγώ και αναρτώντας τα όλα μαζί, δεν χριζει διαφάνειας, μιας και εγώ μπορεί να έχω κολητό τον κάθε Βαγγέλη, και να του σφυρίξω ότι η χαμηλότερη τιμή ειναι τόσο...δώσε καλύτερη και την πείρες την δουλεια. Ετσι ξεκίνησα και το θέμα με τις ΟΜΕ αν και τροποποιήθηκε εν αγνοια μου(δεν το πείραξα φυσικά αν και Mod τοτε..) και φτάσαμε στο θέμα με τα fax, να έχουμε μια προσφορά μονο, ο Κοκολάκης να βάζει προσφορά και να σβήνετε, να ξαναβάζει να την διαβάζουν χρήστες, να ποστάρουν απο κάτω, την άλλη μέρα το πρωί να μην υπάρχουν ούτε τα ποστ τους, αλλά μιας και είχα προλάβει να στείλω πμ στα παιδιά της ομαδικής ότι υπάρχει και δεύτερη προσφορά, 30€ ποιό φθηνή, στάλθηκε αντιπροσφορά με πμ 5€ φθηνότερη, υπώθηκε ότι 4 εκ Lift(2 Inc στην ουσία) δεν χρίζει ευθυγράμμισης, και βρέθηκαν τα παιδιά να έχουν ψωνίζει και 35€ φθηνότερα.
Εαν περισσεύουν σε κάποιους οκ, 35€ κάλιστα μπορείς να τα φας σουβλάκια με την παρέα σου ;D.
Αυτό ειναι το θέμα του υπόγειου?
Θιγει κάποιον/ους το ότι μέλη του φόρουμ αγόρασαν φθηνότερα, και αν ναι γιατί?

Με την ποδιά για τρανσφερ, την Μ. Πέμπτη, πρίν φύγω, μιας και ανακοινώθηκαν οι προσφορές(1 προσφορά είναι μονοπώλειο και όχι υγιείς ανταγωνισμός) ΄ποστάρισα το εξείς "Πάρτε τιμές απο τον JiNi και την Proraid 80€ κάνουν και όχι 110€. Το ποστ εξαφανιστηκε φυσικά, Αλλά μέχρι και μηχανικός που θα τις πάρει απο τον xmc μας τις βάζει 100€ lol, Ασε που το πιο παρείστικο είναι να πάρει ένας που έχει την ποδιά και να πάει σε στραντζα ;)

Για τις γλύστρες στα μπράτσα, άλλη ομαδική αυτή....φύγανε οι μισοί απο την αρχική λίστα, αλλά τελικά εφτιαξαν γλύστρες. Μηπως κάπου φθηνότερα και καλύτερα? (τελικά το έμαθα μετά που lol)

Απο την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει σταματάμας σαν jimnyclub τις ομαδικές.
Jimnyclub για μένα είναι τα πολλά Jimny όχι κάποιο φορουμ ή κάποιος σύλλογος, μαζευόμαστε στο to4x4 και κάνουμε ομαδική, Αυτό ειναι το Jimnyclub.com και ο Συλλογος ο Ελληνικός Συλλογος φίλων αυτοκινήτου Jimny.

Βαρέθηκα.

Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 05, 2008, 15:59 »
Μιας ...
...

NickSi...   :

Νικο ?
Οπως ανεφερα και παραπανω θεωρω οτι κακως κλειδωθηκε το θεμα ,οχι μονο γιατι δεν μπορεσε κανεις να γραψει τη γνωμη του για την αποφαση που πηρατε ,αλλα περισσοτερο γιατι επρεπε να μεινει ανοιχτο για το μελος που κατηγορηθηκε ,σε περιπτωση που ηθελε να απαντησει σε ολα αυτα που του αναλογουνται. Μονο ετσι θα σχηματισουν αποψη και τα αλλα μελη για το τι εχει συμβει πραγματικα. Είναι σημαντικο καποιος να εχει ολοκληρωμενη αποψη για κατι .Εαν εχεις σχηματησει κακη αποψη για κατι το προσπερνας...

...
Φιλικα
Ελενιτσας Γιαννης

Γιαννη φιλε μου...
Το γιατι κλειδωθηκε το θεμα ειναι αυτονοητο... Γιατι επρεπε να κλειδωθει, διοτι δεν χρειαζεται συνεχεια εκει...   
Ομως, οπως ηδη βλεπεις ο καθενας ειναι ελευθερος να γραψει τη γνωμη του, οπως αλλωστε τη γραφουν κι εδω οι φιλοι μας ολοι, καθως και εσυ βεβαια!
Το μελος που λες οτι κατηγορηθηκε, δεν κατηγορηθηκε... Απλα και μονο, εθεσα στη γνωση των υπολοιπων μελων καποια πραγματα και καποιες ενεργειες που το συγκεκριμενο μελος εχει κανει και μαλιστα, στο πολυ προσφατο παρελθον και ειναι μονο αυτα που αφορουν τις 2 συγκεκριμενες προσφατες παραγγελιες (μια με τις αναρτησεις και μια τωρα...).
Επισης, ειχε ολο το χρονο να απαντησει, 2 μερες τωρα, καθως το ιδιο μπορει να κανει και τωρα βεβαια...
Στη συγκεκριμενη βεβαια περιπτωση, το θεμα δεν ειναι τι γνωμη θα σχηματισει καποιο μελος για τον IronMan, τον χ ή τον ψ...   Ειναι το τι εχει κανει αυτος ο χ, ο ψ ή ο IronMan, στα "κρυφα" και ως συνηθως "πισωπλατα"...  Τοσο, που εχει καταντησει πλεον γνωστος στα fora...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος verse

• NewsLetter
  • Jimny
    • Web Applications & Information Systems
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 05, 2008, 16:05 »
Ρε συ Νίκο, με τις αναρτήσεις τι παίχτηκε? Ρωτάω γιατί είμουν από τους πρωτοστάτες της παραγγελίας...
fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 05, 2008, 16:25 »
Φανη... επειδη η στρατηγικη του Ιronman ειναι μονιμα αυτη, να μπερδευει και να παραπλανει το κοσμο παρουσιαζοντας τα γεγονοτα οπως θελει εκεινος και οχι οπως πραγματικα εγιναν, γραψε εσυ εδω, δημοσια, ποσο πληρωθηκε η καθε αναρτηση τελικα...  Ποσο τη πληρωσες εσυ, ας πουμε...
Ετσι για να μην εχουμε κι αλλες επεξηγησεις, γιατι οπως καταλαβαινω, ο Ιronman τελικα, δε θα θελει να απαντησει καθαρα και ξαστερα!!!   

Τελικα, απαντησεις γι αυτα, ακομη δε πηρα/με...:

1.

Καινούργιες, πωλούνται 80€ τοποθετημένες.

Και βεβαια, πολυ λογικα ο ανθρωπος απορει και ρωταει...

Απο ποιον πωλουνται φιλε Ironman?Ποσες ειναι,τι παχος?
Για εξηγησε μας και εμας να καταλαβουμε.... ???
Γιατι οπως θα εχεις καταλαβει εχουμε ομαδικη παραγγελια για αυτο και μια και μονο προσφορα εχουμε παρει,αλλα τα 80 γιουργια ειναι δελεαστικη τιμη.

Βρε Γιαννη (ΙronMan)... Αλλαξες επαγγελμα/δουλεια και δε μας ειδοποιησες να χαρουμε κι εμεις?  Εγινες πωλητης σε αλλη εταιρια?
Γιατι  αν πας παλι να μας τρελλανεις, λεγοντας οτι αυτη σου η αγγελια ειναι προσωπικη, θα ειναι λιγο δυσκολο εως απιθανο, να γινει πιστευτο...

Αντε, χωρις πλακα τωρα, σου λεω απλα, οτι αυτο που εκανες, το να δημοσιευσεις για λογαριασμο καποιου εμπορου, μια αγγελια του και μαλιστα στη φαση αυτη, που ξερεις οτι ηδη υπαρχει ομαδικη παραγγελια σε εξελιξη και για την οποια εχουν τηρηθει ολοι οι υπαρχοντες κανονες του forum για αυτο το σκοπο, ειναι το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ, απο μερους σου... Αυτο, εχει σαν συνεπεια, να μεταφερεται και σε εμας, λογω του οτι εισαι κι εσυ μελος σε αυτο το forum...
Η ιστορια επαναλαμβανεται απο οτι βλεπω (οπως και τη περασμενη φορα, τοτε που ειχες βαλει παλι το χερακι σου και προσπαθησες παλι να κανεις τη ταραχη σου... ξερεις... με το Γιαννη λεω, τον Κ.)...
Γιαννη, να σε πληροφορησω (σε περιπτωση που δεν το ξερεις, λεμε τωρα...), οτι εκτος απο τους τυπικους, γραπτους κανονες, υπαρχουν και καποιοι αλλοι, οι λεγομενοι "αγραφοι", οι οποιοι, ειναι κατ εμε, πολυ πιο σημαντικοι, λογω του οτι ειναι ηθικοι κανονες!!!
Ετσι λοιπον, πιστευω οτι ηταν πολυ ΠΟΝΗΡΟ και ΥΠΟΥΛΟ απο τη μερια σου, το οτι περιμενες να μας στειλουν οι προμηθευτες-καταστηματα τις προσφορες τους και μετα, γνωριζοντας ηδη τις τιμες που μας εδωσαν επισημα και με ολους τους κανονισμου περι ομαδικων παραγγελιων, να βγεις και να δημοσιευσεις μια αγγελια για λογαριασμο καποιου αλλου εμπορου, με σαφως καλυτερη τιμη...

Ετσι, ειναι σα να λες στους σωστους και τυπικους επαγγελματιες, οτι αδιαφορουμε για αυτους και οτι εμεις, σαν forum, ειμαστε υπερ της λαμογιας και της υπουλης στρατηγικης, που ευτυχως δεν μας αντιπροσωπευει και, επισης ευτυχως, ειναι πιο... "προσωπικο φαινομενο", ευτυχως μεμονωμενο ...

Sorry ρε Γιαννη (ironman), αλλα μαλλον δεν δινεις και το καλυτερο δειγμα, οσο κι αν διατεινεσαι σε καποια αλλα fora, οτι εισαι ενας... φτωχος οραματιστης των jimny...!!!

2.

Αληθεια... θα σε βολευε πολυ ετσι ε?
Τωρα ξαφνικα σε επιασε ο πονος για πιο "αυστηρο" moderating, ε? 
Αμα νομιζεις πως σου χαλαω την αγγελια, γιατι δε φροντισες να τη καταχωρισεις, αφου θα τελειωνε η ολη διαδικασια της ομαδικης παραγγελιας για το ιδιο αντικειμενο, η οποια μαλιστα ηταν και με ολες τις σωστες διαδικασιες του forum?  Σου εχω χαλασει πολλες αγγελιες μεχρι τωρα, ή μηπως καποιου αλλου?   
Πιστευεις πως αν ειχες φερθει "ομορφα" και εβαζες τη συγκεκριμενη (καποιου εμπορου) αγγελια σε καποια αλλη φαση (εκτος ομαδικης), θα ειχε ασχοληθει κανεις μαζι σου?  Και απαντω: Oχι βεβαια!
Eλα βρε Γιαννη τωρα...  Ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι...   
Αντε, αφου λοιπον κανεις πως δεν ξερεις ποιος ειναι ο Γιαννης Κ., να σε πληροφορησω, οτι ειναι ο Γιαννης ο Κοκκολακης...
Θυμηθηκες τωρα?

Ειλικρινα παντως, Γιαννη (Ιronman), αν πειστηκε ο οποιοσδηποτε απο τα ασυναρτητα γραφομενα σου και αν καταλαβε κατι, τοτε πειστηκα κι εγω! ;)  lol
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 05, 2008, 16:29 »
Aσε μας ρε Νίκο lol lol

Το τιέχω κάνει στα φόρα γραμμένο είναι, κάλιστα μπορείς να βάλεις Link και εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα, ακόμα και απο το www.jimnyclub.gr που εκεί εμφανίζομαι ακόμα ως jimnys.
A ξέχασα να το γράψω...προσφορές για τις ποδιές απο τον jini και την proraid γιατί δεν ζήτησες? lol
Θα ήταν φθηνότερες....

Αρχιγιλίκι και επιβεβαιωση δεν χρειάζομαι μέσα απο φόρουμ, δόξα τω Θεό το έχω και στην δουλειά μου, νιώθω σαν απλός χρήστης, και ΄τίποτα παραπάνω, στο είχα πει και τηλεφωνικά, αν θυμάσε...
Κρατα τα και καλή Ανάσταση
Τόσο καιρό πάντως μας έχεις ψιλοζαλίσει με τον "φίλο μας" τον κο Τσούκα, και φυσικά αφήνωντας το επιθετικό Marketing ελευθερο...

χμμμ να σηκώσω και τα ποστ του sirrou(λεμε τώρα)ή εκείνα με τις αλλαγές ονομάτων των χρηστών? lol lol lol είναι και αυτά μια άποψη 87 ή του maverick ή του georg yah yah

verse Φανη για τις αναρτήσεις διάβασε το δικό μου σεντόνι(post) και θα καταλάβεις ;)
Θυμήσου επίσης, όταν έκανες μόνος σου έρευνα αγοράς, που βρήκες την χαμηλότερη τιμή, και που την πιο περίεργη, ακόμα και χρησημοποιώντας όνομα μέλους του φόρουμ Eσυ μου τα είχες στείλει μαζί με τια απορίες σου  ;)
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 05, 2008, 16:40 »
1. Δεν χρειάζεται να πείσω κανένα, δεν έχω μαγαζί
2.Για τις ΟΜΕ σταλθηκε πμ με αντιπροσφορά?(το γνωριζες υποθέτω)
3.Σβήστηκε ποστ απο άλλο επαγγελματία στην ομαδική των ΟΜΕ 30€ φθηνότερο?(πρώτα μετράει το συμφέρον των μελλών και μετά οι "κανονισμοί")
4.Σβηστηκε ποστ στην ομαδική των ποδιών τρανσφερ που έλεγε ότι υπάρχουν και με 30€ φθηνότερα?
5.Θεωρείς ότι είναι επιτυχημένες οι ομαδικές αγορές εντευθεν των νομων περι fax?
6.Γιατί δεν στέλνουν οι άλλοι επαγγελματίες προσφορές?(Τα μέλη ας τους πάρουν τηλέφωνο να μάθουν..)
7. Για τις ποδιές γιατι ζητησες προσφορές απο ανθρώπους που μέσα σε αυτούς είναι μόνο ένας κατασκευαστής και οι άλλοι πωλητές?

Πάω να φάω τα σουβλάκια μου γιατί κρυώνουν lol lol lol lol lol lol
Γιάννης Δημητρέλης