ΟΚ Τώρα βγάλαμε άκρη... Λοιπόν μου άρεσε αυτό που είπες αν και δεν το έχω δει στην πράξη, δηλαδή πως μπορεί να περάσει η θηλιά στο "τσουτσούνι", αλλά αν το έχεις κάνει και λειτουργεί τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να το μπαίνω- βγάζω...
Ο κρίκος που ανέφερες θεωρητικά κρατάει το τρέιλερ σε περίπτωση που φύγει από την χούφτα...Τώρα τι αντοχές έχει, να σου πω την αλήθεια μακάρι να μην τις μάθω ποτέ!!!!!!!!!!!!
Μάλλον με βλέπω για τον Al-Ko... Στην Ελλάδα τον μόνο που έχω βρει εκτός της Suzuki είναι ο Ζαμπέτας στην Θεσσαλονίκη... Αναμένω τιμή και από εκεί... Ελπίζω μόνο να έχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο με της Suzuki γιατί αυτό που βρίσκει στην εξάτμιση πολύ θα με εκνευρίζει στο μέλλον...
Ο μηχανισμός του βάλε βγάλε είναι αξιόπιστος? Θέλει πουθενά προσοχή? Κάποια συντήρηση?
Σε ευχαριστώ για την διάθεση πληροφοριών!!!
Παρακαλώ μη το συζητάς γι αυτό είναι τα fora.
Στο θέμα.
Σήμερα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομούλας είδα λίγο καλύτερα το κοτσαδόρο και έβγαλα και τη
φωτογραφία που σου είπα χωρίς το "τσουτσούνι). Δυστυχώς μιας αν και υπήρξε ένα κόλλημα δεν δοκίμασα να τραβήξω από το κρίκο χρησιμοποίησα την όπισθεν. Ίσως το δοκιμάσω αυτές τις μέρες γιατί μου μπήκε κ εμένα η περιέργεια.
Επιπλέον η αριστερή πίσω δέστρα έχει αρκετό χώρο από τη μπάρα του πλαισίου έδρασης του κοτσαδόρου, σε αντίθεση με την αριστερή που έχει σαφώς λιγότερο (θα κάνω τροποποίηση αύριο το ποστ να βάλω μια φώτο και γι αυτό). Στην αριστερή μπαίνει άνετα ναυτικό κλειδί, στην δεξιά ΠΙΣΤΕΥΩ επίσης αλλά με πιθανούς περιορισμούς μεγέθους.
Να κοιτάξω αν γράφει το μοντέλο (κάπου θα το γράφει), μολονότι δεν ξέρω αν το μοντέλο αναφέρεται στην απόληξη ή στο πλαίσιο που έχει για να στηριχτεί.
Ο μηχανισμός ναι πιστεύω πως είναι (και λέω πιστεύω γιατί αυτό μόνο στατιστικά μπορείς να το επαληθεύσεις κ όχι από μια μεμονωμένη άποψη). Σε μένα πάντως 2+ χρόνια κανένα πρόβλημα και κάνει και μπανάκια ενίοτε στη θάλασσα (μετά βέβαια το ξεπλένω και το ψεκάζω wd40). Για συντήρηση απλά πράγματα. Όταν δεις πως αρχίζει να χρειάζεται περισσότερη δύναμη για την απεμπλοκή, αντισκωριακό και φύσημα (ή πινελάκι) να καθαρίσει, μετά λίγη λίπανση και είσαι έτοιμος.
Προσοχή δεν μου έρχεται κάτι (ίσως επειδή το κάνω τελείως μηχανικά πλέον).