Kαλε μου φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Πυρηνας, ειμαστε ολοι μας, ετσι κι αλλοιως... Χωρις ολους, η παρεα αυτη δε θα πηγαινε μπροστα, ετσι οπως παει!!!
Επισης, θα ηθελα να σου πω, οτι μαλλον ολοι μας εχουμε τον ιδιο οριζοντα και προσανατολισμο...: Τα ταξιδακια μας και την εξερευνηση αυτης της αγνωστης και μαγευτικης Ελλαδας μας!!!
Οσο απλες, "μαλακες" ή σκληρες & δυσβατες κι αν ειναι αυτες οι διαδρομες που πηγαινουμε, στοχος μας ειναι η ομορφια της φυσης και η απολαυση της!!!
Eπειδη ειχα δει το σετακι που πουλαει η GiAnso, απλα, προσωπικα εμενα, δε μου "λεει" κατι... Ναι, ειναι ομορφο κλπ κλπ, αλλα το θεωρω περιτο, ιδιαιτερα αν εχεις στο μυαλο σου λιγο πιο... δυσκολα μονοπατια ή δρομακια... Το πολυ νικελ, δεν ειναι και οτι καλυτερο, εκτος και αν το jimnακι σου, θα κυκλοφορει πολυ περισσοτερο στην ασφαλτο και οχι τοσο στο χωμα...
Οταν εβαλα το κοτσαδορο, δεν χρειαστηκε απολυτως τιποτε απο τρυπες κλπ, περα απο αυτες που υπηρχαν ΗΔΗ στο αυτοκινητο. ΔΕΝ εγινε εστω και μια παραπανω και βεβαια απο θεμα ρυμουλκησης ή ξεκοληματων κλπ, πιστεψε με, του "εχω πιει το αιμα"!!! Τοσο ο συγκεκριμενος κοτσαδορος, οσο και ο εργατης μου, εχουν τραβηξει ουκ ολιγα και μαλιστα πολυ μεγαλυτερα οχηματα και πολυ βαρυτερα απο το jimny...!!!
Θεμα τριγμων, θορυβων κλπ, δεν υπαρχει, καθως τοσο η GiAnso, οσο και ο Σαββας αλλα και αλλες εταιρεις στο χωρο, εχουν ηδη λυσει αυτα τα προβληματα του παρελθοντος... μιλαμε πια για μεγαλες βιοτεχνιες στο χωρο και οχι για τα παλια, "πατεντιαρικα" μαγαζακια και μαλιστα, καποιοι, ειδικευοντα μονο σε αυτο το αντικειμενο, δηλαδη κοτσαδορους & trailers...
Αισθητικα (προσωπικα τουλαχιστον), ειμαι υπερ του οσο πιο απλου και μη κραυγαλεου γινεται!