0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ζιζίκα κατα βάση θα ήθελα να κρύψω καμιά 20αριά κιλά και άλλα τόσα χρόνια αλλά δεν μπορώ
Και εσύ ως επί σειρά ετών προγραμματίστρια και διαχειρίστρια forum , μπορείς να καταλάβεις τους χρήστες ακόμα και απο τα γραφώμενα τους.
Βεβαια υπάρχει και η σωστή ρήση του φίλου μου baba "quis custodiet ipsos custodes".....
Thnx για το κουκλί....μάλλον λές τον big terios ε?
ρε τομαρια....ενα θεμα ανοιξε η κοπελα και το κανατε μπαχαλο.....σαν δεν ντρεπεσται λεω εγω.....λεπον.....σιδερανθρωπε...την αλλη εβδωμαδα θα ειμαι Αθηνα...κανονισε ενα ραντεβου με την Ζιζικα για καφε.....να της λυθουν οι οποιες αποριες...Ζιζικα...δεν θα ντραπεις να βγεις για καφε με 2 πουρά???
οι ντροπές είναι για τους κομπλεξικούς!!!
Παράθεση από: wolf στις Απρίλιος 30, 2008, 23:23ρε τομαρια....ενα θεμα ανοιξε η κοπελα και το κανατε μπαχαλο.....σαν δεν ντρεπεσται λεω εγω.....λεπον.....σιδερανθρωπε...την αλλη εβδωμαδα θα ειμαι Αθηνα...κανονισε ενα ραντεβου με την Ζιζικα για καφε.....να της λυθουν οι οποιες αποριες...Ζιζικα...δεν θα ντραπεις να βγεις για καφε με 2 πουρά???οι ντροπές είναι για τους κομπλεξικούς!!!
Παράθεση από: IronΜan στις Απρίλιος 30, 2008, 19:37Βεβαια υπάρχει και η σωστή ρήση του φίλου μου baba "quis custodiet ipsos custodes".....Αυτή η σποντίτσα δεν ξέρω που πηγαίνει ...Αν είναι για μένα δε νομίζω ότι έχω καταχραστεί ποτέ "εξουσία" που μου δόθηκε...τουλάχιστον κανείς δεν το είπε ποτέ....Και δε νομίζω να αφορά το παρεάκι μας γιατί όσο το έχω δεί δεν έιδα καμιά αυθαιρεσία...Αντιθέτως πολύ "large" τους βρίσκω...Σε άλλα "μαγαζιά" πεφτουν τα warnings , τα ban και οι διαγραφές βροχήηηηηηη σε λέω....Καραούλια φυλάνε οι mods και στην "ανάβουν" με τη μία !!
χαχαχαχαχα. Σιγά ρε μεγάλε εσύ θείε
εσυ χαραμαδα ρουφα το αυγο σου γιαντα θα σε σιαξω σαν κουρτινα.........
Παράθεση από: big-terios στις Μάιος 02, 2008, 00:23χαχαχαχαχα. Σιγά ρε μεγάλε εσύ θείε εσυ χαραμαδα ρουφα το αυγο σου γιαντα θα σε σιαξω σαν κουρτινα.........