Αγαπητή φίλη,
Το bull Bar το μόνο που μπορει να σου προσφέρει είναι υποτιπώδεις προστασία.
Έχω στο τέριος και το τοποθέτησα μαζί με τον κοτσαδόρο μόνο για αυτό τον λόγο που αναφέρεις καθότι πάρκαρα κάθε μέρα κέντρο και είχα βαρεθεί να ισιώνω πινακίδες και να βλέπω ζουλιγμένο τον προφυλακτήρα.
Οι ζημιές που μπορεί να σου επιφέρει σε ενδεχόμενο και μακρυά από εμάς τρακάρισμα είναι πολύ συαντικές, καθότι δένει από την κάτω μεριά στο σασί- δέστρες και από την πάνω μεριά σε κάτι λαμάκια στην μασκα. ¶ρα από ότι καταλαβαίνεις ένα bull bar κράματος αλουμινίου μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά όσο και αν σου φαίνεται περίεργο.
ΑΝ θες κάτι για προστασία σου προτείνω με λάστιχο καθότι θα προστατεύεις και το αμάξι σου- προφυλακτήρα σου, όπως βεβαίως και την σωματική ακαεραιότητα των πεζών. Επίσης σε περίπτωση που σε σταματήσουν για έλεγχο δεν μπορείς να δεχθείς κλίση για το πλαστικό bull bar σε αντίθεση με το "σίδερο"
Αν θες και γίνεται σου δίνω το δικό μου να το πάρεις και να το βάλεις. Αλλά προσωπικά αν και το έχω πάνω από 2 χρόνια τρέμει το φιλοκάρδι μου κάθε φορά με την σκέψη και μόνο ατυχήματος με έναν πεζό. Μακρυά από εμάς