Καλό είναι σε ενα φορουμ, που δεν ξέρουμε προσωπικά τον εκάστοτε συγγραφέα ή και γενικά, να προσέχουμε τις εκφράσεις στον γραπτό λόγο.
Η εκφραση στην οποία αναφέρεσαι δεν αποτελεί δική μου τοποθέτηση όπως αντιλαμβάνεσαι αλλά αυτοκριτική του ιδίου του ατόμου. Εγώ απλά υπενθύμησα-επισήμανα-υπογράμμισα τη δική του άποψη.Επομένως μόνο ως άτοπος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οποιοσδήποτε συσχετισμός του
post μου με προσωπική επίθεση.
Και όπως λέει και ο Νικος πολύ σωστά εδώ....
Αποφύγετε τις προσωπικές επιθέσεις.
Εάν δεν συμφωνείτε με αυτό που κάποιος έγραψε, συζητήστε τη θέση τους και όχι το πρόσωπο που το έγραψε.
Οι διαδοχικές επιθετικές δημοσιεύσεις δεν είναι ευπρόσδεκτες και θα θέλαμε να αποφευχθούν.
Στα φόρα κυρίως της τετρακίνησης αλλα και γενικα, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν με ενδιαφέρει-δεν παπαντάω, δεν εκτιμώ τον συγγραφέα-δεν διαβάζω ή δεν δίνω βάση στα ποστ του. Η μηχανή του φόρουμ δίνει και την δυνατότητα ανεπιθύμητου χρήστη ΖΙΖΙΚΑ.
Ως επί σειρά ετών προγραμματίστρια και διαχειρίστρια forum γνωρίζω πολύ καλύτερα τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας τους. Και
ΑΚΡΙΒΩΣόπως λέει ο Νίκος συζήτησα τις διάφορες τοποθετήσεις του χρήστη και όχι τον ίδιο. Το δεν με ενδιαφερει με το ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ απέχουν πολύ
και ως εκ τούτου επιλέγω να εκφράσω την αντίθεσή μου όπου αυτή αφορά -το τονίζω για ακόμα 1 φορά- τοποθέτηση κάποιου χρήστη.
Όσον αφορά το θέμα των διαδοχικών post, δεν τίθεται καν θέμα διαδοχικής επιθετικής δημοσίευσης εφόσον τα εν λόγω posts αφορούσαν διαφορετικές
τοποθετήσεις
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ.
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις ,
θεωρώ ωστόσο ότι δεν παραβίασα κανένα κανονισμό του forum . Σε αντίθετη περίπτωση θα δεχτώ την οποιαδήποτε παρατήρηση των
MODS εαν κρίνουν ότι είμαι κάπου λάθος.