Γενικά θέματα > Η αγάπη δεν κρύβεται...

Παραλλειπομενα απο: rakuten

<< < (3/4) > >>

filippos_kos:
Νίκοοο ξέχασες να μεταφέρεις το ποστ σου.
Μπαίνει στην αρχή, ανάμεσα ανάμεσα στου Fadom και ττου δικού μου

filippos_kos:
Αυτό εδώ εννοώ:

--- Παράθεση από: NickSi στις Μάρτιος 26, 2008, 23:04 ---
Και εννοειται βεβαια, οπως οταν ανακοινωνουμε καποιο θεμα δημοσια στο forum, ειτε ειναι ερωτηση ειτε ειναι οποιοδηποτε αλλο θεμα, το σωστο θα ειναι να το συνεχιζουμε και δημοσια...  Δεν ειναι κακο να ενημερωνονται και οι αλλοι χρηστες που ισως να ενδιαφερονται... 
Αλλωστε, για αυτο το λογο ειναι το φορουμ : για ολους τους χρηστες και οχι "μυστικες" καταστασεις...  ;)



--- Τέλος παράθεσης ---

NickSi:

Τελικα Φιλιππε, μαλλον εχεις για πολυ περισσοτερα πραγματα απο οσα εγω νομιζα, ΛΑΘΟΣ ενημερωση και πληροφοριες!!!

Αλλα επειδη εγω σιγουρα δεν ειμαι δημοσιογραφος, τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο νομιζεις... 

Σε ενα forum, υπαρχει λοιπον η ομαδα διαχειρισης, που εχει και το "βαρυ" κομματι και πρεπει να αντιμετωπιζει ολες τις δυσκολιες και τις "ιδιοτροπιες" του καθενος μας, οπως επισης, υπαρχουν και οι χρηστες, οι επισκεπτες κλπ, οι οποιοι απολαμβανουν τα οσα φροντιζει να βαινουν καλως, η προηγουμενηη ομαδα...   Αλλωστε αυτα ειναι πραγματα "λυμενα" απο καιρο τωρα και δεν περιμενει κανεις να ανακαλυψει τωρα τον τροχο!

Ενα ομως ειναι το σιγουρο : ΟΙ ΚΑΝΟΝIΣΜΟΙ ΤΟΥ FORUM, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ !!! 

Και να ξεκαθαρισουμε και κατι βασικο, αλλο πραγμα ειναι η δημοκρατια, αλλο η πουστι@, αλλο η λαμογια κλπ κλπ... 

Ετσι λοιπον εγω, επιμενω οτι εχεις λαθος ενημερωση & πληροφοριες για αρκετα πραγματα, οπως βλεπω και οπως μου επιβεβαιωνεις με τα γραφομενα στο προηγουμενο post σου, αλλα δε θελω και να σε πεισω με το ζορι βεβαια... 

Τα του forum λοιπον, ειναι ξεκαθαρα!!!   Παει αυτο...!

Ο καφες ειναι καφες οποτε ερθετε ή ερθουμε αλλα και το οτι διαφωνουν οι αποψεις μας, ειναι κατι που σημαινει υγεια! 
Αλλωστε, μια κοινωνια, ενας κοσμος, οπου ολοι θα συμφωνουσαν μεταξυ τους, θα ηταν ανιαρος, βαρετος καιι μονοτονος!!!



ΥΓ.  Εγραψες : Εσείς διοικείτε εσείς κρίνετε εμείς διαβάζουμε ότι νομίζετε εσείς ότι πρέπει να διαβάσουμε.
Αν πραγματικα το πιστευεις αυτο και δεν σε εκφραζει το παρον forum, oπως και καποιους αλλους ανθρωπους στο παρελθον αλλωστε, πρωην μελη της παρεας του jimnyclub.com, τοτε μαλλον εισαι γραμμενος σε λαθος forum!!!
Διοικητες Φιλιππε, δεν ειχαμε ουτε θα εχουμε ποτε! 

IronΜan:
Φίλλιπε μην χαλιέσαι βρε, τα Fora αυτά έχουν.
Σημείωση ότι δεν ήμουν admin

Νίκο μιας και σκιαγραφείς εμένα, υπόγειος και σκειώδεις δεν υπήρξα ποτέ, ότι θέλω να γράψω το γράφω χύμα στο φόρουμ, οι δύο ομαδικές που ανέλαβα(δέστρες και μπλοκέ) είχαν σαν κύριο μέλημα το όφελος των χρηστών, γραμμένα στο φόρουμ είναι άλλωστε και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης διαφάνειας, αλλωστε το βλέπω και σε προσωπικό επίπεδο απο τα παιδιά.
Οσο για την αποψη πλήρους διαφάνειας που έχω, με τον Αμοργιανό πχ με σύστησε ο Majestix στο Trial στο Υπατο, και χρησημοποίησα τον Χρήστο για να υπάρχει τεκμηρίωσει οτι ο άνθρωπος δεν με ήξερε καν.
Δεν απολογούμε φυσικά, απλά το γράφω , μιας ίσως  κάποιοι να έχουν πληροφορηθεί ότι ήθελα να το παίξω μάγκας, και να κάνω λαμογιές στην ομαδική με τις ΟΜΕ(όπως έχω κάνει και με τις άλλες ομαδικές), κάποιος ισως να τους παραπληροφόρισε υπόγεια μάλλον...
Αλλωστε μάλλον τις έβαλαν φθηνότερα απο την προσφορά του Κοκολάκη, οπότε καλό για τα παιδιά ειναι.

Τα γραπτά μένουν, και είναι εκεί, και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν, όσο για τον νέο "κανονισμό" ήταν κάτι για το όποιο δεν ρωτήθηκα ποτέ, εξ ου και το Moderating Φίλιππα.
Σαν μπλέ με προτιμώ πάντως, και φυσικά θα συνεχίσω να γράφω, μιας και έχει γίνει και μια αξιολογη μετατροπή στον εκκεντροφόρο του Jimny την οποία θα την δείτε σύντομα ;D(είδη τεστάρεται ;D )
Φιλιά.

filippos_kos:

--- Παράθεση από: IronΜan στις Μάρτιος 27, 2008, 17:57 ---Σαν μπλέ με προτιμώ πάντως, και φυσικά θα συνεχίσω να γράφω, μιας και έχει γίνει και μια αξιολογη μετατροπή στον εκκεντροφόρο του Jimny την οποία θα την δείτε σύντομα ;D(είδη τεστάρεται ;D )
Φιλιά.

--- Τέλος παράθεσης ---
ΣτρουμφοΓιάννη θα στρουμφοπεριμένουμε να δούμε την στρουμφομετατροπή σου στο στρουμφοεκκεντροφόρο του στρουμφοjimny σου.  lol lol lol yah yah yah

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση