Επί της ουσίας τώρα. Με το ποστ μου δε θεωρώ οτι μειώνω καποια άλλη πνευματική συνεισφορα απο αυτες που έγιναν εως τωρα σχετικα με το συνθημα στα καινουρια μπλουζακια. Αν σε κάποια μελη δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση, τοτε έχουν την συγγνωμη μου και τη ειλικρινή διαβεβαίωση ότι δεν είχα σκοπο να μειώσω τη δική τους συνεισφορά, αλλά απλά να υπερασπιστώ το δικό μου σκεπτικό. Εξάλλου από τα Thread που έχω διαβάσει εώς τώρα στο Φόρουμ, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι και εσύ Γιάννη δε θα αφηνες ένα Ποστ που ασκεί (σεβαστή) κριτική σε κάποιο Ποστ σου να περάσει "στο ντούκου", χωρίς να εξηγησεις τουλάχιστον το σκεπτικο βάσει του οποίου έγραψες ότι έγραψες. Αυτό λοιπόν προσπαθησα να κάνω και εγώ παραπάνω. Τώρα αν το έκανα επιτυχημένα ή αποτυχημένα, δε θα το κρίνω εγώ, αλλα εσείς.
Πραγματικά δε νομίζω ότι έθιξες κάποιον ,εδώ ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του
η οποία εφόσον συμβαδίζει με τους κανονισμούς του forum είναι απολύτως σεβαστή
αλλά και απαραίτητη για την ύπαρξη διαλόγου! Γι'αυτό υπάρχουν και οι mods βέβαια!
Και σε τιμάει το γεγονός ότι παραθέτεις μια σειρά επιχειρημάτων και όχι την αποψή
σου στεγνά!
Ελπίζω ότι κι εγώ δεν παρεξηγήθηκα από το προηγούμενο post μου
που φαίνεται λίγο κάφρικο, αλλά εκφράζει μια πιο κωμική διάθεση καθώς και το
προσωπικό μου στυλ όταν γράφω σε κάποιο forum (= χυμαδιό κατασταση δλδ)
Όσον αφορά το "You go faster, I go everywhere!", οφείλω να πω ότι κι εμενα μου αρέσει, όπως και αρκετα άλλα συνθήματα. Απλά δε θα το ψήφιζα γιατι μου φαίνεται λίγο αλλαζονικό. Λες κι έχω ανάγκη να "την πω" σε όλα τα γρήγορα, "φτιαγμένα" αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην ασφαλτο και από τα οποία το Jimny (και κατ'επεκταση και ο οδηγος του) παίρνει την "εκδίκηση" του στο χώμα. Tο σκεπτικό αυτό, γενικά είναι γ@μάτο και πιθανότατα θα το χρησιμποιήσω και ως επιχείρημα σε κάποια μελλοντική συγκριση μεταξύ ενός Jimny και ενός κανονικού αυτοκινήτου ( ), απλά δε θα το έγραφα ποτέ πάνω στο ρούχο μου.
Αντιθέτως, την αγάπη μου για τη φύση και τη διαβεβαίωση προς όποιον διαβάζει το μηνυμα στο ρούχο μου, ότι συμμετέχοντας στη παρέα μας (και στις "ανωριμότητες" βεβαίως βεβαίως ) θα γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, είναι κάτι που θα το "επικοινωνούσα" πολύ πιο άνετα στους γύρω μου. Αυτό βέβαια, είναι θέμα προσωπικής επιλογής και δε σημαίνει ότι οι διαφορετικές απόψεις είναι λάθος απόψεις, κάθε άλλο!
Το σκεπτικό μου απέχει πολύ από το να τη βγώ σε κάποιον κάγκουρα που στην τελική ποιος τον χ**** τον μακάκα(?!?)που λέει
κι ο φίλτατος Λαζόπουλος!! ¶σε που οι μισοί από αυτούς δεν έχουν ιδέα τι πάει να πεί οδήγηση και καταλήγουν το super WOW
καραφτιαγμένο αμαξάκι τους λαμπόγυαλο σε κάποιο διάζωμα!μουαχαχαχα..
Σιγά μην κάτσω λοιπόν ν' ασχοληθώ με την πάρτη
τους!Για να περάσω και στη δική μου επιχειρηματολογία τώρα, το όλο concept έχει να κάνει με το να ιντριγκάρεις τον απέναντί
σου να σ' ακολουθήσει! Σκέψου κάτι σα να του κλείνεις πονηρά το μάτι
ακριβώς επειδή στην Ελλάδα έχει προωθηθεί
πολύ περισσότερο η νοοτροπία του γρήγορου αμαξιού -ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίστροφο βάσει της γεωγραφίας και της οδικής
υποδομής!
Ένα 2ο σημείο που θέλω να τονίσω είναι η άμεση εξάρτηση της αποδοτικότητας οποιουδήποτε συνθήματος με το μέγεθός του! Ο
γενικός κανόνας που ισχύει είναι ότι πρέπει να είναι όσο το δυνατό μικρότερο, ώστε να αποτυπώνεται στο μυαλό πιο εύκολα και
να διαβάζεται πιο γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είναι "δυνατό", δλδ σχεδόν να προστάζει τον αναγνώστη! (Τι στα κομμάτια?!?
19 έγραψα πανελλήνιες έκθεση, έμαθα και κάτι τουλάχιστον!
) Εδώ βέβαια θα σου αναγνωρίσω κάποιο δίκιο γιατί εξαρτάται και
από τα γενικά χαρακτηριστικά του συνόλου που απευθύνεσαι και στην εν λόγω κατάσταση σημαντικό ρόλο παίζει η ηλικία! Θεωρώ
όμως ότι το target group μας πρέπει να είναι δραστήρια άτομα που θα έχουν διάθεση για παρέα και περιπέτειες και ως εκ τούτου
άτομα που θα πισθούν αμέσως από ένα σύνθημα ...i go everywhere --> φτάσε κι εσύ εκεί!
Για να γίνω πιο παραστατική, φαντάσου το σκηνικό : προχθές με άφησε στη σχολή ο off_road pet με το jimny που έσταζε λάσπη!
Και φυσικά γύρισαν όλοι οι φοιτητές και μας χάζευαν..Σκέψου να εσκαγα μύτη με μπλουζάκι με το μοτο που λες..Τα παιδιά μέχρι
να το διαβάσουν θα είχαν ψιλοβαρεθεί..Ενώ με το you go faster i go everywhere το μυαλό τους θα έκανε άπειρους συνειρμούς του
τύπου μα καλά που μπορεί να πηγαίνουν??!!!!!???
Έτσι το βλέπω εγώ που ψήθηκα με την τρέλα και με τη σειρά μου έψησα και άλλους!