Παίδες καλημέρα.
Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να πλύνω το jimny(ναι γίνετε κι'αυτό δυο τρείς φορές το χρόνο
) καθώς το είχα ξεβγάλει με νερό, και ετοιμαζόμουν να το στεγνώσω με ένα δέρμα,(είπα να κάνω σωστή δουλειά)περνάει ένας μπάρμπας,μην παιδεύεσε παιδάκι μου μου λέει,άστο να στεγνώσει και μετά βάλε σ'ένα κουβά λίγο νερό με ξύδι, βούτα το δέρμα μέσα, πέρασε το αυτοκίνητο, και θα φύγουν όλες οι στάμπες.
Τι λες ρε μπάρμπα του λέω, τι το πέρασες το αυτοκίνητο σαλάτα,και άρχισα να τον κοροιδεύω και να γελάω.Μη γελάς ρε κωλόπαιδο μου λέει, κανε αυτο που σου είπα, κι αν δεν βγούν οι στάμπες, θα έρθω να στο καθαρίσω εγώ.Αφήνω το αυτοκίνητο στον ήλιο,και γυρίζω μετα απο κανένα μισάωρο.Όπως γυρίζω τι να δω,μάλλον δεν το είχα ξεβγάλει καλά και το αυτοκίνητο απο μαύρο είχε αλλάξει χρώμα.Ρε καρ....λη μπάρμπα λέω ετοιμάσου για πλύσιμο.Καθώς πήγαινα προς το σπίτι του(μένει λίγο πιο κάτω μένα),το ξανακέφτομαι και λέω, δεν κάνω αυτό που μου είπε,τι έχω να χάσω.
Βάζω λοιπόν σ'ενα κουβά, ενα λίτρο περίπου νερο, και μισό μπουκάλι ξύδι,και σκεφτόμενος τι μ@λ@κίες κάνω, βουτάω το δέρμα και αρχίζω να καθαρίζω.Παιδιά έπαθα πλάκα, οχι μόνο έβγαζε τα πάντα μ'ενα πέρασμα, αλλά οταν τελείωσα, το αυτοκίνητο γυάλιζε λες και το είχα περάσει με κερί.
Ηθικό δίδαγμα: Μήν κάνεις ποτέ τον έξυπνο χωρίς να ξέρεις.