Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα! Να' μαστε πάλι εδώ! Λοιπόν προχτές το απόγευμα πήγα στην Personal Best στο Σταυρό και έκανα test drive στο Jimny, πριν δώσω την παραγγελία. Το test drive διήρκεσε 20-25 λεπτά περίπου και στο αυτοκίνητο είμασταν 3 ενήλικες. Το λέω γιατί ίσως να έχει σημασία. Λοιπόν, παρακάτω καταγράφω τα θετικά και τα αρνητικά που είδα στο αυτόκίνητο!
Τα θετικά:
1. ¶ριστη θέση οδήγησης, πολύ καλή ορατότητα, πολύ σωστοί καθρέπτες.
2. Πολύ χαμηλός θόρυβος στις υψηλές στροφές, δεν ενοχλεί και σχεδόν δεν ακούγεται!
3. Καλό στην άσφαλτο, δεν προβληματίζει, απλά θέλει το χρόνο του να το συνηθίσεις.
4. Καλή ποιότητα υλικών και ο χώρος του πόρτ παγκάζ δεν είναι και άχρηστος. Κάτι χωράει, που σε συνδυασμό με την μπαγκαζιέρα, δίνει λύσεις.
5. Πολύ καλοί χώροι για οδηγό και συνοδηγό.
Τα αρνητικά
1. Η αίσθηση της ποιότητας των πίσω καθισμάτων. Μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι παιδικά! Νόμιζα ότι ...θα έσπαγαν αν τα κουνούσα με δύναμη! Και όταν πέφτουν, δεν πέφτουν τελείως οριζόντια.
2. Το σημαντικότερο: Τα φρένα! Πολύ-πολύ διαφορετικά απο όσα έχω συνηθίσει, με τρόμαξαν! Δεν ξέρω εάν έφταιγε το αυτοκίνητο, αλλά δεν νομίζω γιατί είχε μόνο 600 χλμ! Δεν μου ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη! Ωρες-ώρες νόμιζα ότι δεν θα προλάβω να σταματήσω! Έπιαναν πολύ χαμηλά!
Η γενικότερη εικόνα ήταν πολύ θετική και μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Είμαι σίγουρος ότι και στις εκδρομούλες θα το ευχαριστηθώ. Και να πω ότι τα παιδιά εκεί, - κυρίως ο Λουκάς - είναι εξαιρετικά! Και μου έκαναν πολύ καλές προσφορές και δώρα! Τώρα κατάλαβα γιατί όλοι σας μιλάτε με πολύ καλά λόγια για το εν λόγω κατάστημα!
Αν δεν ήταν και τα φρένα...
Παιδιά, τα φώτα σας...