Καλημέρα φίλοι μου. Τώρα, να πω ότι δεν με ξάφνιασε το ξέσπασμα του JPat, θα είναι ψέματα. Δεν ξέρω για σένα καλέ μου φίλε, αλλά εγώ δεν τα έχω πολλά για να δώσω 15-16.000 ευρώ έτσι, χωρίς σκέψη, χωρίς μελέτη, χωρίς προβληματισμό! Θέλω να το εξαντλήσω το θέμα (Και όχι να εξαντλήσω εσάς παιδιά!) Να ζητήσω συγγνώμη αν έχω κουράσει κάποιους, αλλά από την άλλη, δεν υποχρεώνω κανένα να διαβάζει τους προβληματισμούς μου. Έχω στεναχωρηθεί πολύ...Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο φίλος JPat για κάποιους που κάτι κάνουν τέλος πάντων στα forum, αλλά εγώ είμαι απλά ένας οικογενειάρχης που θέλω πάντα το καλύτερο για την οικογένειά του. Και που δεν τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια του, για να τα πετάει επιπόλαια. Τίποτα άλλο.
Βέβαια για να είμαι και δίκαιος, ο φίλος JPat μου ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη και τον ευχαριστώ. Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς που υπαινίσσεται.
Τέλος πάντως, αν για κάποιους είμαι ανεπιθύμητος, σταματώ εδώ και δεν θα ξαναγράψω τιποτα δημόσια! Δόξα το θεό, μέσα απο τούτο το forum γνώρισα 4-5 παιδιά (διαδικτυακώς προς το παρόν!) στους οποίους θα απευθύνομαι με προσωπικά μηνύματα, έτσι ώστε να μην ενοχλώ τους άλλους...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω....Κρίμα....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....