Γενικά τα νοικιάρικα είναι σε άθλια κατάσταση, δίνουν όμως μια γενική ιδέα για το αυτοκίνητο, και μάλιστα πως μπορεί να καταντήσει αν δεν το προσέχει κάποιος. Όσον αφορά την παθητική ασφάλεια, πιστεύω πως ο καθένας θα ήθελε το καλύτερο που υπάρχει. Σε αυτά τα πράγματα όμως, συνήθως ισχύει το ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις... Προσωπικά θα ήθελα ένα αυτοκίνητο σε τιμή γκαρσονιέρας, και να έχω και το γύμνι όσο τούμπανο πάει... Δεν μπορώ όμως οικονομικά, και γι'αυτό έχω το γύμνι νορμάλ (άντε λάστιχα και προσεχώς ανάρτηση) ώστε να εξυπηρετώ όλες μου τις ανάγκες, με συμβιβασμούς βεβαίως. Έτσι, όλοι μας ξέρουμε ότι με το γύμνι δεν τρέχουμε, ξέρουμε τα κουσούρια του και είμαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά τα σημεία... Αν ο οποισδήποτε είχε τα επιπλέον χρήματα, πιστεύω θα έπαιρνε κάτι πιο χλιδάτο, πιο ασφαλές, πιο...πιο... και θα είχε και το γύμνι για το κέφι του...
Το ότι είμαστε "τρελαμμένοι" με αυτό το αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο που υπάρχει, είναι όμως value for money, μιας και μπορεί και συνδιάζει δρόμο και εκτός, με τις όποιες κατά συνθήκη υποχωρήσεις...