O XABAΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! Kαλα, παιδια, ανεβαινω με αλλους 2 φιλους απο Καλλιθεα και Αιγαλεω, ο ενας με ενα Vitara κολοτουμπανιασμενο
και ο αλλος με ενα Wrangler, επιση τουμπανο...
Εκπληξη 1η: στα Φιλαδελφεια ουρα και μπλοκο για αλυσιδες...
Τους λεω απο το cb, παιδες τη κανουμε απο δεξια... Φτανουμε στα οργανα της ταξης, οπου ευτυχως, μας βλεπουν "τουμπανιασμενους", φτυαρια, ραγες κλπ και περναμε με τις ευχες της εξουσιας!!!
Διασταυρωση Βαρυμπομπης, εκπληξη 2η: Αλλο μπλοκο για τον ιδιο σκοπο... Ξαναπερναμε... απαρατηρητοι
και το χιονι να πεφτει ασταματητα και πολυ... Στο μεταξυ με παιρνει στο κινητο η Ξενια (russian jimny) και της κανω... περιγραφη της καταστασης και ξηλευει αφανταστα!!!
Φτανοντας Αγ Στεφανο στo Goodys.. ειναι κλειστα!!! Φτου γ@μωτο... καλα που ειχαμε καφε απο το απογευμα μαζι και περιμενουμε κανα 15λεπτο...
Ενας καραγκιοζακος με ενα cherokee και 2 γκομενιτσες, εχουν ερθει να παρουν ενα mini cooper που μαλλον το αφησανε εκει επειδη δεν τσουλαγε!!!
Του βαζουν αλυσιδες και πανε στο καλο, αφου ο τυπακος "επαιξε" λιγο στη παιδικη χαρα στο parking...
Ξεκιναμε και μπαινουμε απο California, παιζουμε κανα μισαωρο, απιστευτα πολυ χιονι, ευτυχως δεν εχουμε κατεβει απο τα αυτοκινητα καθολου και ολα μια χαρα!!!
Βγαινουμε και κατεβαινουμε προς Βαρυμπομπη... Δεξια λοιπον, και οι τυπαδες με τα ΤV συνεργεια;, μας κοιτανε σα χαζοι... Που πανε οι μ@λ@κες απο κει τετοια ωρα κλπ κλπ
Μπαινουμε απο τη γνωστη "καβατζα" και παμε προς τη πιστα των endurαδων... Τραγικο χιονι, τελειο... Εκει, τρωω τη πρωτη "φλασια"... Ακουω απο το cb τον γνωστο πλεον "αμερικανοφασιστα" απο το... παρελθον. Οχι ρε π@υστη μου λεω, γκαντεμια... Δεν πειραζει, δε μασαμε...
Κανουμε ενα μικρο κομματι του αεριου, που το ξερω λιγο καλυτερα και εκει αρχιζει... η μ@λ@κιααααα... Κολλημα το Vitara, ευτυχως εχω ηδη ανεβει εγω... ΟΚ λεω, παμε... εργατης, γαντακι κλπ... δενουμε το Vitara και αφου τον ανεβαζω 6-7 μετρα... τσουληθρα και δυστυχως, αντι να ανεβαινει εκεινος, αρχιζω και... κατεβαινω εγω...
Οδηγω το φιλο μας με το Wrangler να ανεβει απο αλλο σημειο και μου κανει "αγκυρα" για να ανεβασουμε το Vitara...
OK, συνεχιζουμε...
Παιζουμε λιγο ακομη πισω απο τα κτηματα του "τεως" και κατα τις 11, τηλεφωνο απο φιλο στο Περιστερι με μπαρακι, oriental κλπ....
Ε, δεν θελαμε και πολυ... Ξεκιναμε επιστροφη... σιγα σιγα... Βεβαια ηταν ηδη 11.30 οταν βγηκαμε στην Εθνικη για το κατεβασμα...
Γενικα. πολυ το ευχαριστηθηκα ρε παιδια...
Καλημερα σας.