0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eεεεμ βεβαια ρε φιλε τα παντα (πρεπει να) εχουν νοημα στη ζωη μας! Τωρα η σχαρα μου χωραει το βαρελακι των 150 κιλων ακριβως. Το σφιγγεις και με ενα ιμαντα αποσκευων και δε μενεις ποτε απο... καυσιμα!!!!!!!
Στο ασημι Jimnaki μου λοιπον, το μονο πραγμα που εχω βαλει, ειναι:ΛΑΣΤΙΧΑ / ΖΑΝΤΕΣ: 1 τετράδα λάστιχα BF GOODRICH AT 215, πλήρωση με άζωτο, 1 τετράδα λάστιχα ΜΤ SAHARA 195, πλήρωση με άζωτο, 1 τετράδα ζάντες αλουμινένιες ("μαμά") ανθρακί σκούρο, 1 τετράδα ζάντες αμουμινένιες ("μαμά") μαύρες, 1 set αποστάτες 2,5 cm στους τροχούς. ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Ελατήρια Κillen +6cm, Αμορτισέρ Monroe Adventure (κίτρινα). ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: CB Alan Mindland 42 multi (4 watt), Ενισχυτής CTE 100watt, Kεραία Wilson 1000, VHF Kenwood (συχν:138.000-174.995) με μαγνητική εξωτερική κεραία CTE, GPSMAP GARMIN 276C, με εξωτερική κεραία & διάφορα... παρελκόμενα (χαρτες κλπ.). ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ: Mπαταρία ΟPTIMA blue, Γενικός διακόπτης ρεύματος, 2 προβολείς καρφιά σε μπάρα οροφής, 2 προβολείς μαγνητικοί flood, 2 προβολάκια (μαμα, SUZUKI) στις ειδικές θέσεις στο προφυλακτήρα, Λάμπες 100watt & ενισχυτή φώτων. ΚΙΝΗΣΗ / ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Compressor ARB, Πίσω air locker ARB, Εμπρός air locker ARB. ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ: Eργάτης WARΝ M8000 lbs, Super γάντζος WARN (μπροστά), Kοτσαδόρος (by Savvas) με 2 κρίκους ρυμούλκησης. ΔΙΑΦΟΡΑ: Ενισχυμενες ανοξείδωτες ρυθμιζόμενες πανάρ εμπρός - πίσω DG Tuning, Aμορτισέρ τιμονιού OLD MAN EMU Σωληνάκια φρένων (αλλαγή) με άλλα, υψηλής πίεσης +10cm 1 set ράγες (σκάλες) εδάφους για "δύσκολα" κολλήματα-ξεκολλήματα, Πετάλια SPARCO, Σχάρα KING RACK 1.40 x 1.00 m, Μεμβράνες ΜΑDICO (2ο στάδιο του γκρι σε όλα τα τζάμια & στο μπροστινό παρμπρίζ, το 1ο στάδιο) Full inox εξάτμιση (απο καταλύτη & πίσω) με ημι-ελεύθερο καζανάκι, Χειρόγκαζο RUBICON (στο λεβιέ ταχυτήτων), Κάθισμα bucket (FIA 2009), Ζώνες ασφαλείας SPARCO 4 σημείων (FIA 2010), Λασπωτήρες MOMO εμπρός - πίσω (type) JAOS,Φιλτρο αερα Κ & Ν, Snorkel TJM. Αυτα τα... ψιλα!!!
Νοιωθω ομως και την αναγκη, να ευχαριστησω το παλιο-Κωστα το Συρρο, το παλιο-Γιωργο το Κεχαιδη αλλα και κανα δυο ατομα-φιλους, απο τους "εκει" (που ομως αυτα τα παιδια δεν τους νοιωθω ποτε "εκει"...), για ολη τη βοηθεια και τις γνωσεις που μου μετεφεραν, αφου ηδη εκεινοι ειχαν "προβληματιστει" αρκετα πριν απο εμενα!!! Thanks και παλι!!!