Έχω πάθει σχεδόν το ίδιο...
Παραλιακή, στην ευθεία, κάπου έχει ράγες κάτω, περνώντας από πάνω κάνει να πετάξει κώλο, απλά πρόλαβα καί άφησα γκάζι οπότε μαζεύτηκε...
Φίλε μου νομίζω ότι ήσουν άτυχος που υπήρχε πεζοδρόμιο κοντά στο αυτοκίνητο και με στριμένες τις μπροστά ρόδες, οπότε το φαινόμενο έγινε πιο απότομο και πιο έντονο...
Γενικά θέλει προσοχή το συγκεκριμένο θέμα και μάλλον οφείλεται στο ότι αναπηδάει όλος ο πίσω άξονας, και μόλις πάνε να ακουμπίσουν ή έστω να ξαναβρούν καλή πρόσφυση οι τροχοί, υπάρχει αρκετή κίνηση σε αυτούς που πετάει κώλο... Επίσης, πιστεύω ότι αυτό γίνεται όταν η αναπήδηση οφείλετε σε σαμαράκι - λακούβα - οτιδήποτε, το οποίο δεν είναι τελείως κάθετο στο δρόμο, δηλαδή οι τροχοί δεν θα περάσουν ταυτόχρονα το εμπόδιο αλλά σχεδόν ταύτοχρονα...Έτσι, αναπηδούν και τραβάνε αριστερά ή δεξιά το πίσω μέρος ανάλογα με την κλίση που έχει το εμπόδιο σε σχέση με την κίνηση του αυτοκινήτου... Σε αντίθετη περίπτωση, που το εμπόδιο είναι τελείως κάθετο, απλά αναπηδούν και προσγειώνονται ταυτόχρονα και στην ίδια ευθεία με το μπροστά κομμάτι του γύμνι...