Καλά τα όνειρα..μιας και μας κρατάνε δυνατούς...
Για να δούμε τι ονειρευόμαστε
και ας γνωρίσουμε έτσι και διάφορες περιοχές
Λεπόν....στην Ελλάδα...
Κλασικά.
Πισσώνας
Εκει μέγαλωσα,ο ουρανός ειναι πιο γαλανός(που λέει και το τραγούδι-λόγω έλειψης νέφους τελικά
) το βουνό το ξέρω σαν το σπίτι μου, δεν αλλάζω τη θέα της Δυρφης απο το παράθυρο μου, πάντα θα βρεις κάτι να ασχοληθείς, ακόμα και έξω να κάθεσε περνάει ευχάριστα η ώρα, ο κόσμος είναι άλλο πράμα, η Χαλκίδα είναι δυό βήματα, και η Αθήνα αν θές να πάς, λιγότερη ώρα απο το να κατέβεις Πασαλιμάνι χωρίς την Αττική οδό
, η ζωή αρκετά φθηνότερη...αν διώχναμε και κάτι εργοστάσια καλά θα ήμασταν....
Το πήγενε έλα στην δουλειά ίσως να κουράζει, μιας και 200 χλμ τη μέρα είναι κάμποσα, εκτός και άλλαζα δουλειά..
Εκτός Ελλάδος...
Canterbury Αγγλία
http://www.canterbury.co.uk/Εχωντας κάτσει 2ο μέρες σε συγγενείς, το Canterbury ειναι πρότυπη πόλη.
Σε μια ακτίνα γύρα στα 1ο χλμ απο τον καθεδρικό ναό της Αγγλίας, η φιλοσοφία δόμησης ήταν τέτοια ώστε κανένα σπίτι να μην κόβει την θέα του άλλου προς τον ναό. Παρκα ποτάμια και τα λοιπά συναφεί σε άψογη κατάσταση, στα καταστήματα δεν υπάρχουν ταμπέλες νέον, παρα μόνο ξύλινες φωτιζόμενες, βρέχει μεν πολύ αλλά καλό είναι, όταν έχει ήλιο τον εκτιμείς, μιας και τα χ΄ρωματα είναι υπέροχα. Οι περισσότερες γειτονιές διαφέτουν κάμερες ως σύστημα ασφαλείας, ή ιδικές πινακίδες με την ένδειξη "police watched area". Στα 3 χρόνια εφαρμογής του σχεδίου, ανακοινώθηκε μια μονο ληστεία, όπου συνελήφθησαν και οι δράστες...έχει αρκετούς Ελληνες και Ελληνικά μαγαζιά, και πολλούς μουρλούς με 4χ4 σαν και μας
, κοσμο με παιδεία, που σέβεται τον άλλο...
Γιά πάμε παρακάτω.......