Φωναζουμε και ξαναφωναζουμε .....
Εχω την εντυπωση πως εχουμε φτασει πλεον στο οριο ....... Απλα μερικοι δεν θελουν να το καταλαβουν ακομη...
Εχω κουραστει να μιλανε οι πολιτικοι με τον γνωστο ξυλινο λογο ... εκφραζωντας τα ''θελω'' των Ελληνων....
Μιλανε τοσο ομορφα , τοσο ποιητικα , αριστοι χειριστες του λογου.... Διπλωματια , ναι ενταξει πρεπει να ειμαστε διπλωματες και να κανουμε και τα στραβα ματια που και που...Αλλα ποιος θα βαλει τα ορια?
?
Η δεν υπαρχουν ορια ...
Μαλωνουμε μεταξυ μας στα παραθυρα .... προσπαθωντας να αποδειξουμε οτι ειμαστε λιγο περισσοτερο Ελληνες απο τον συνομιλητη μας !!!!!
Το ιδιο κανω κι εγω ...... λεω , λεω, λεω, αλλα δεν εχω παρει ακομη το οπλο μου.....Παλευω με τον εαυτο μου , και αναρωτιεμαι αν ειμαι τελικα κι εγω ενας Δον Κιχωτης που αναζητα και μαχεται με κατι ανυπαρκτο...
Υπηρετησα την πατριδα μου στην Κυπρο ..... και οταν βγηκαμε για αναγνωρισεις κοντα στη Αμμοχωστο , ειχαμε την δυνατοτητα να δουμε για λιγο το σημειο που σκοτωθηκαν τοτε τα παληκαρια....(το επεισοδιο με τον Σολομου κτλπ...)
Ειμασταν πολλα ατομα , αλλα ειδαμε το σημειο λιγοι λιγοι.... για να μην αγχωσουμε την αλλη πλευρα..!!!!!
Εντολες ......Οι ''απεναντι '' ειχαν μαθει να βριζουν μιλωντας την μητρικη μου γλωσσα ..... αλλα εμεις δεν επρεπε να αντιδρασουμε .... για να μην αγχωθουνε τα ''παιδια''...!!!!!!!!Για να μην γινει επεισοδιο...
Ως ποτε ομως?
?
Συνεχιζω να υπηρετω την πατριδα μου , φορωντας τα ελληνικα διακριτικα , ακουγωντας καθημερινα λογια, λογια ξενα , του στυλ ... ''ρε εγω ειμαι στην Ελλαδα 10 χρονια.... η ....ρε, πηγαινε με στο σπιτι να σου δειξω τα χαρτια που μου ζητας.....
Εγω τι πρεπει να απαντησω?
....Οτι ειμαι περισσοτερα χρονια απο εσενα εδω?
? Οτι το οχημα μου δεν ειναι ταξι
?
Το ''ρε '' το βαζω γιατι οντος το χρησιμοποιουνε συνεχεια ...και πιστεψτε με δεν υπερβαλλω...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι Σκοπιανοι τωρα θελουν το ονομα της ιδιαιτερης μου πατριδας , ..........
Προσβαλλουν την ελληνικη σημαια, αντικαθιστωντας τον σταυρο , με το ναζιστικο συμβολο....