Αποστολέας Θέμα: Yποψηφιος Αγοραστης  (Αναγνώστηκε 3964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

atose

  • Επισκέπτης
Yποψηφιος Αγοραστης
« στις: Μάρτιος 01, 2008, 15:14 »
Καλησπερα σε ολους.
Πηρα την μεγαλη αποφαση να μπω στον χωρο τις τετρακινησης. Το αμαξακι που σκεφτομαι να παρω τι αλλο απο ενα jimny.
Αν και με προβληματιζει το γεγονος καινουργιο ή μεταχειρισμενο. Παλαιοτερα ειχα μπλεξει με ενα αλλο μεταχειρισμενο rallye. Αν και δεν μου εβγαλε καποιο σοβαρο προβλημα ειχα πει να μην ξαναπαρω μεταχειρισμενο.
Τωρα ομως με το jimny το ξανασκεφτομαι.
Επειδη πλεον η εξορμησεις μου προκειται να ειναι αρκετες στην μαμα φυση λογω ενασχολησεις μου με την ορειβασια-αναρριχηση και οχι μονο www.oreibasia.gr
θα ηθελα πανω απο ολα αξιοπιστεια και δεν ξερω αν θα την εχω με το μεταχειρισμενο. Τωρα θα μου πεις εισαι σιγουρος οτι θα την εχεις με το καινουργιο?
Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.
Περιμενω απαντησεις και σιγα σιγα θα ξεδιπλωσω και αλλες αποριες.

Oreibasia.Gr Adventure Team
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 01, 2008, 18:06 από atose »

Αποσυνδεδεμένος KΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 198
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 01, 2008, 16:39 »
Kαλησπέρα και καλώς ήρθες...

Επειδή κυκλοφορούν πολλά jimny εχεις πολλές πιθανότητες να βρείς
και μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. Γενικά ζημιές δεν βγάζουν ακόμη και τα δουλεμένα
πόσο μάλλον κάποια που κυκλοφόρησαν μόνο στην πόλη.

Γνώμη μου είναι να βρείς ένα μεταχειρισμένο (ακόμη και vvt πλέον βρείσκεις)
και αφού θα το γλεντήσεις και όπως του αξίζει (Επειδη πλεον η εξορμησεις μου προκειται να ειναι αρκετες στην μαμα φυση λογω ενασχολησεις μου με την ορειβασια-αναρριχηση και οχι μονο ) δεν θα στεναχωριέσαι και με καμία γρατζουνιά!

Οτι σου περισέψει από λεφτά κάντα εξοπλισμό και βενζίνη για το βουνό! lol
Πάρε φόοοοραααα ρεεεε!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος soum

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 53
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 01, 2008, 17:50 »
Απο ζυμιες πρεπει να το κυνηγισεις και να μην το προσεχεις καθολου για σου βγαλει καποιες. Απο προσωπικη εμπειρια (ειμαι σιδεροφαγος, τι να κανουμε?) το θεωρω δεν σπαω δεν χαλαω. Να φανταστεις αν ειχε χερια το jimny μου θα ηταν πολλες οι μουντζες...
BAD BOYS GO TO HELL, JIMNY GOES EVERYWHERE

atose

  • Επισκέπτης
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 01, 2008, 17:50 »
Με μια μικρη ερευνα αγορας μετην βοηθεια του alpinist εμαθα οτι το VVΤ μπορω να το βρω περιπου 2 με 2,5 χιλιαρικα κατω απο το καινουργιο. Οποτε δεν ξερω εαν αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο. βεβαια θα μου πεις οτι με αυτα τα λεφτα μπορω να βαλω extra εξοπλισμο και να το φτιαξω. Ειμαι ακομα υπο σκεψει.
επισης θα ηθελα την γνωμη σας για μοντελα παλαιοτερα απο το 05 δηλαδη με τον προηγουμενο κινητηρα και οχι μονο. αξιζει ?
Μεσα σε ολα αυτα θα ηθελα να σας πω οτι η εμπειρια μου σε οχηματα 4Χ4 ειναι μηδενικη ποσο μαλλον η οδηγηση. Αλλα αυτο νομιζω ειναι κατι που μαθαινετε σιγα σιγα και η εμπειρια ερχεται.
Αυτα για την ωρα, ελπιζω να μην σας κουραζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 01, 2008, 18:07 από atose »

Αποσυνδεδεμένος agian

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 664
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 01, 2008, 18:38 »
Καλησπέρα και καλως ήρθες φίλε ,στην παρέα μας.. <welc_
Αν έιναι να το αγοράσεις για πρώτο αυτοκίνητο και να το χρησιμοποιείς ,εκτός απο τα χόμπι σου,και κάθε μέρα για να πηγαίνεις στην δουλειά σου  η γνώμη μου είναι ,να δώσεις 2-3 χιλιάρικα παραπάνω και να πάρεις ένα καινούργιο (να έχεις και 3χρόνια εγγύηση ,άμα συμβεί τίποτα),και αργότερα, όπως δηλώνουν και οι πιο έμπειροι συνφορουμίτες μας σε άλλα ποστ, αφού το μάθεις και αποκτήσης κάποια σχετική εμπειρία από το 4χ4 βλέπεις τις ανάγκες σου και αναλόγως το εξοπλίζεις (λάστιχα,αναρτήσεις κτλ)  ;)
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 01, 2008, 18:40 »


Kαλησπερα φιλε atose...  Kαλως ηρθες στη ομορφη παρεα μας, που οπως ξερεις και απο τον κοινο φιλο μας το Κωστα, εχει αρχισει και εξαπλωνεται επικινδυνα...   Σαν επιδημια δηλαδη ενα πραγμα να καταλαβεις!!!  ;D :D   

Η σκεψη σου για την επιλογη του jimny, πιστευω οτι ειναι πολυ σωστη, οχι επειδη το εχουμε οι περισσοτεροι εδω στη παρεα μας και το εχουμε αγαπησει, αλλα επειδη ειναι κατι πραγματικα αξιολογο και "εμπιστο"...!  ;) cl

Στην αγορα, μπορεις να βρεις αρκετα καλα μεταχειρισμενα jimny, αλλα θελει μεγαλη προσοχη και ψαξιμο!   Απ οτι μου ειχε πει και ο Κωστας, ψαχνεις για metal top και οχι cabrio... 

Πιστευω, πως αν πας σε μοντελα '03 - '05, θα βρεις καλα και εγγυημενα αυτοκινητα, αλλα και η επιλογη της σειρας VVT νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη...
Δεν ξερω ομως, αν και κατα ποσο θα ειναι καλη η σχεση μεταχειρισμενου - καινουριου, αναλογα με τη τιμη που θα μπορεσεις να βρεις μεταχειρισμενο το vvt και αν αξιζει αυτη η διαφορα, απο το να το παρεις καινουριο... ???

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο, το jimny, δεν προκειται να σε πουλησει ποτε, ειδικα επειδη θα το εχεις κυριως στο στοιχειο του... στη φυση!!!

Καλη αποφαση σου ευχομαι να παρεις και βεβαια, μη διστασεις να μας "κουραζεις" οσο θελεις και να εισαι σιγουρος, πως τη στιγμη που θα αποκτησεις το δικο σου θηριακι, σιγουρα θα θεωρεις τον εαυτο σου πολυ πιο εμπειρο, απο πριν!!!
  ;) lol roc2

 <welc_ στη μεγαλη πανελληνια παρεα με τα jimny, το jimnyclub.com !!! >ilov<


Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος alpinist

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 297
  • Φύλο: Άντρας
  • off road rulez!
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 02, 2008, 01:17 »
Να 'μαι κι εγώ... Η παρέα έχει πέρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!!!!!!!
Με συγχωρείτε για την απουσία μου...Το jimnάκι μου ζήτησε βολτούλα στο βουνό και δεν μπορούσα να του πω όχι!! lol lol
Προτείνω ένα καινούριο vvt. Με τόση μικρή διαφορά δεν θέλει και πολύ σκέψη. Εξάλλου αν πάρεις μεταχειρισμένο ΙΣΩΣ να σου βγάλει κάνα δυο ψευτομικροπροβληματάκια. ¶ρα η διαφορά στην τιμή μικραίνει ακόμη περισσότερο!
Αν πάρεις μεταχειρισμένο παλιάς χρονολογίας θα πρέπει να συμβιβαστείς με 2-3 λιγότερα αλογάκια, λίιιιιιγη περισσότερη κατανάλωση και εσωτερικό που...δείχνει τα χρονάκια του!!
Ότι και να διαλέξεις, η αξιοπιστία θεωρείται δεδομένη. Δεν πρόκειται να σε προδώσει. Δεδομένα είναι και η ικανότητα του να πηγαίνει σε μέρη που δύσκολα φαντάζεσαι ότι μπορεί να προχωρήσει αυτοκίνητο και η διασκέδαση που θα σου προσφέρει! Είναι ωραίο να βλέπεις άλλους με τετρακίνητα διπλάσιας και τριπλάσιας αξίας να σταματάνε ενώ το jimny συνεχίζει...και συνεχίζει.......!!!

                                                    yah yah j12 j12SUZUKI JIMNY-ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!! j12 j12 yah yah

atose

  • Επισκέπτης
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 02, 2008, 09:15 »
Ειναι γεγονος οτι το μεταχειρισμενο οπως και να το κανεις ειναι μεταχειρισμενο. Ετσι το σκεφτομαι αρκετα να παρω ενα ηδη ''παλιο'' ,μιας και προκυτε να το κρατησω αρκετα.
Αλλη μια απορια μου ειναι ξερετε μηπως προκυται να το αλλαξει το αυτοκινητακι με καποιο καινουργιο?Αν δεν κανω λαθος το μοντελο κυκλοφορει απο το 98 και  φτανει τα 10 χρονια.
Επισης θα ηθελα να πω οτι το jimny θα ειναι το δευτερο αυτοκινητο στην οικογενεια . Εκει υπαρχει και ενας μικρος προβληματισμος λογω μικρου χωρου αποθηκευσης.(για οσους δεν γνωριζουν τα πραγματα που πρεπει να κουβαλας οταν εχεις ενα μικρο παιδακι δεν ειναι λιγα).εδω στο punto και οταν πηγαιναμε παραλια σιγα σιγα δεν χωραγαμαι.
τελος παντων πιστευω οτι ειναι μια καλη αγορα.απλα πρεπει να καταληξω: καινουργιο ή μεταχειρισμενο? οεο
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2008, 09:29 από atose »

Αποσυνδεδεμένος PANOS72

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 420
  • Φύλο: Άντρας
  • Mad for mud
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 02, 2008, 10:49 »
Φίλε Atose  καλωσήρθες στην παρέα μας   cl

Η προσωπική μου άποψη είναι πως με ένα καινούριο αυτοκίνητο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η διαφορά στα χρήματα είναι σχετικά μικρή και αφού σκοπεύεις να το κρατήσεις αρκετά δε θά έπρεπε να μπεις στο δίλημμα "πόσα χάνω όταν θα το πουλήσω". Ποτέ δεν ξέρεις τι χρήση έχει κάνει ο προηγούμενος. Πολλές φορές άλλος είναι ο ιδιοκτήτης και άλλος ο χρήστης. Μεταχειρισμένο  θα το έπαιρνα μόνο αν ήξερα καλά αυτόν που ήδη το έχει. Ευκαιρίες πάντως υπάρχουν αρκεί να έχεις υπομονή για ψάξιμο, αλλά και πάλι δεν ξέρεις.....

Όσο για τους χώρους έχεις δίκιο αλλά λύσεις πάντα υπάρχουν. Εγώ για παράδειγμα έχω 2 παιδιά. Το Jimny  το πήραμε για δεύτερο αλλά τελικά κατάντησε στο "πρώτο" να μπαίνουμε πολύ σπάνια (ένα Vectra sport με πολύ περισσότερους χώρους). Στην τελική βάλε μια σχάρα οροφής( αν και εμάς δε μας έχει χρειαστεί).   Βλέποντας και κάνοντας......

Για το καινούριο μοντέλο, τα ίδια άκουγα όταν ήταν να αγοράσω κι εγώ τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά ακόμα σιγή ιχθύος. Μάλλον για περισσότερο προς SUV  πηγαίνει, απ'οτι θα διαβάσεις και στο Forum.

Πάντως ό,τι και να πάρεις μια μεγάλη παρέα σε περιμένει.....ΕΔΩ !!!!! j12
www.youtube.com/user/PanosJimny?feature=mhw4 <Panos72 Youtube channel
www.greektube.org/user/panji                              <Panos72 Greektube channel

Αποσυνδεδεμένος johndentist

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 137
  • Φύλο: Άντρας
  • ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
    • My DPGR Gallery
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 02, 2008, 12:15 »
Και εγώ σε αυτό το δίλημμα είμαι... Καινούργιο ή μεταχειρισμένο.... Πάντως εδώ που τα λέμε αλλιώς είναι το αυτοκίνητο του "κουτιού", τώρα μάλιστα που η τιμή του metal top είναι άκρως δελεαστική....

Καλημέρα.... (λίγο αργά... αλλά Κυριακή σήμερα  ;D

atose

  • Επισκέπτης
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 02, 2008, 12:59 »
Θ συμφωνησω οτι σαν το καινουργιο δεν ειναι κανενα. και στο μεταχειρισμενο οσο και να το ψαξεις οσο και να το δεις δεν παυει να ειναι μεταχειρισμενο.
κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι σχετικα με το κοστος:ασφαλειας(μικτης) , service (χλμ και τα λοιπα) , καθως και συντηρηση.Διαβασα αρκετα post και μπορω να σας πω οτι εχω μπερδευτη λιγο. επισης (δεν ξερω εαν επιτρεπεται) θα ηθελα να μου προτινεται αντιπροσωπεια και συνεργειο. Ηπεριοχη μου ειναι κερατσινι-αμφιαλη,κορυδαλλος....

Ευχαριστω και επανερχομαι

ΥΓ Κωστα θα τα πουμε και στο Ορειβασια.gr

Αποσυνδεδεμένος alpinist

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 297
  • Φύλο: Άντρας
  • off road rulez!
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 02, 2008, 14:45 »
Πάρτε καινούριο να έχετε το κεφάλι σας ησυχο...
Προσωπικά δεν έχω καλή εμπειρία απο μεταχειρισμένο. Φαινόταν καινούριο... με 40.000 χλμ. Τελικά με τα λεφτά που έδωσα έπαιρνα καινούριο...  87
Και δεν ήταν μόνο τα λεφτά. Είχα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια μου και ίσως και τη ζωή μου. Ε όχι ρε παιδια, η ζωή μας δεν αξίζει 2-3 χιλιάρικα.

Αποσυνδεδεμένος nikpap_agroins

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 19
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 02, 2008, 21:20 »
Συμφωνω! Κι εγω καινουριο το πηρα! Αλλο το καινουριο παιδια! Μυριζει καινουριλα!!! 8)
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ...

Αποσυνδεδεμένος SAV

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 942
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 02, 2008, 21:32 »
Κι εγώ καινούργιο το πήρα.
Να επισημάνω όμως, ότι αν πάρει κανείς καινούργιο και το πλακώσει στις μετατροπές, θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση (αν τη χρειαστεί-εγώ τη χρειάστηκα).

Κι αυτή η πρώτη γρατζουνιά.....

atose

  • Επισκέπτης
Απ: Yποψηφιος Αγοραστης
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 02, 2008, 21:54 »
Ρε παιδια εχετε κανεναν γνωστο σε αντιπροσωπεια για να μην παω ξεκαρφωτος στα ......  περιοχη γυρω απο μοσχατο,ρεντη, νικαια, κορυδαλλος?