0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει κανεις καμια καλη προταση για λαστιχο ΑΤ σε διαστασεις μαμα, καθως και τιμη/μαγαζι?
Yokohama Geolandar AT+ II σε διάσταση 205/70/15 (μαμίσια) ή και 195/80/15 ( που φορούσαν τα παλιά Vitara 1.6 JLX μακρύ/κοντό) θα πάρεις λίγο ύψος χωρίς κανένα πρόβλημα.Εχουν πολύ καλή συμπεριφορά και στο στεγνό, αντοχή με χαμηλό επίπεδο θορύβου.
Παράθεση από: Michalis στις Απρίλιος 16, 2008, 12:33Yokohama Geolandar AT+ II σε διάσταση 205/70/15 (μαμίσια) ή και 195/80/15 ( που φορούσαν τα παλιά Vitara 1.6 JLX μακρύ/κοντό) θα πάρεις λίγο ύψος χωρίς κανένα πρόβλημα.Εχουν πολύ καλή συμπεριφορά και στο στεγνό, αντοχή με χαμηλό επίπεδο θορύβου.Καλησπέρα Draiko. Το Jimny μου φοράει τα Yokohama Geolandar AT+II 205/70-15 που σου προτείνει και ο Μιχάλης παραπάνω. Από τις ικανοτητες πρόσφυσης του ελαστικού έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και σε στεγνή και σε βρεγμένη άσφαλτο, όπως επίσης και στο χωμα που είναι πολύ καλά. Σε κάποια Ποστ που εχω διαβάσει, κάποια άλλα παιδιά αναφέρουν ότι με τα Geolandar AT+II, "τραβάει" λιγο δεξιά το τιμόνι. Αυτό μπορώ δυστυχώς να το πιστοποιήσω κι εγώ, αν και πλεον το έχω συνηθήσει και δε με ενοχλεί καθόλου. Το σημαντικότερο όμως πρόβλημα με αυτα τα λάστιχα είναι ότι πλέον η Yokohama σταμάτησε τη παραγωγή τους σε διάσταση για Jimny. Η μικρότερη διάσταση που βγάζει πλέον είναι 225/70-15. Δες και ΕΔΩ.Το AT της Yokohama που πλεον ταιριάζει σε "μαμά" Jimny είναι το Geolandar A/T-S.