Γενικά θέματα > Η αγάπη δεν κρύβεται...

"Ολισθηματα" απο Αλυσίδες-που τις βάζουμε και πότε??

<< < (3/10) > >>

jimnyjump:

--- Παράθεση από: VaL στις Φεβρουάριος 22, 2008, 12:42 ---Κακός είσαι σίγουρος....
Στην άμμο τι φοράς mud ή α/τ?

Κ Ηλία που βγήκες τόσο επιθετικά να ζητήσεις ρέστα, πίστεψε με 4 μέρες τώρα βλεπω σε ολα τα forum με αμάξια 4χ4 (μέσα σε αυτά κ 2 για σουμπαρού) τις απίστευτες απόψεις για το που βάζει ο καθένας τις αλυσίδες κ άλλα πολλά.
Η ουσία είναι οτι κάποιος με τέτοιες απόψεις τη Κυριακή με τράκαρε καθώς πήγαινα να παραλάβω καρδιοπαθή άνθρωπο για μεταγωγή.

--- Τέλος παράθεσης ---

δεν βγήκα να ζητήσω ρέστα my friend...ξέρεις πολύ καλά αν εννοούσες γενικά ή όχι...ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει...

VaL:
π.μ. Δεν αφορά τα φορουμ εδώ οι κρίτικές σου.

agian:

--- Παράθεση από: Yan στις Φεβρουάριος 22, 2008, 11:25 ---Εγώ πάλι διατηρώ κάποιες αμφιβολίες για την λειτουργία των mud στο πολύ χιόνι.
Σε πάγο ή σε λίγο χιόνι αντιμετώπισα μικρότερο πρόβλημα. Έτυχε όμως να σταματήσω μερικές φορές σε ανηφόρα (μικρής κλίσης) με παχύ χιόνι και δεν ξεκινούσε με τίποτα. Σπίνιαρε τρελά. Δεν ξέρω αν έφταιγε και κάτι άλλο, πάντως χρειάστηκα και αλυσίδες και - σε ορισμένες περιπτώσεις - εργάτη (!) για να συνεχίσω.


--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν φταίνε τα λάστιχα σου, μάλλον πρέπει να το τουρμπίσεις  γιατί άλογα σου λείπουν  87 87 87 87
 a105

VaL:
Σού είπα να έρθεις να σε κάνω βόλτα στα χιόνια κ αρνήθηκες με την ποταπή δικαιολογία ότι δε μπαίνεις σε αμάξι που δε περνάει χαρακώματα....!!

Aν δε δοκιμάσεις τα πάντα, δεν οδηγήσεις τα πάντα κ δεν έχεις εμπειρίες απο τα πάντα πως να έχεις σωστή κ δικιά σου άποψη??

dodo:
 bhe

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση