Αγαπητοί συνφορήτες,
Επειδή μου αρέσει να τελειώνω αυτό που αρχίζω, πήρα την απόφαση μου για ΟΜΕ+4, και επί την ευκαιρία ξεκινήσαμε και μια λίστα για ομαδική παραγγελεία.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια σας, τις γνώμες σας και τις συμβουλές σας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κκ NickSi και Ironman, μιας και είχαμε μια μικρή επικοινωνία και εκτός των ποστ.
Γενικότερα θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτή για να γράψω κάποια γενικότερα πράγματα...
Καταρχάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που ξεκίνησαν αυτό το φόρουμ... Ένα δεύτερο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους εμάς που προσπαθούμε να σταθούμε άξιοι στην αρχική προσπάθεια!!!! Δεν θέλω να συνεχίσω γράφοντας για ποιους λόγους λέω τα μπράβο, μιας και όλοι μας λίγο ή πολύ τους ξέρουμε, αφού έχουμε βοηθηθεί από τα ποστς και οι πιο τυχεροί έχουν περάσει ωραία στις διάφορες εκδρομές...
Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι να ΜΗΝ θεωρούμε τίποτα δεδομένο (όχι ότι το κάνουμε, απλά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουμε εμείς οι νεώτεροι). Κανένας εδώ μέσα δεν χρωστάει σε κανέναν, και η όποια βοήθεια προσφέρεται, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, προσφέρεται από καρδίας και από αγνό ενδιαφέρον...
Δεν ξέρω αν γίνομαι πολύ ρομαντικός, αλλά αυτό δεν το συναντάω κάθε μέρα και ειδικά σε χώρους όπου η άγνοια ή η πόρωση γίνεται συχνά αφορμή για εκμετάλλευση.
Δεσποινίδες, Κυρίες και Κύριοι, ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Νιώθω πραγματικά περίφανος που είμαι μέλος του JIMNYCLYB.COM...