Φίλτατοι, πάω για ΟΜΕ λοιπόν και αφήνω τα παραπάνω cm για αργότερα. ¶λλωστε παρατήρησα ότι στο forum πολύ πιο έμπειροι από μένα, οι οποίοι πάνε συχνότερα από μένα εκτός, έχουν μείνει συνειδητά στα +4.
Επομένως αρχίζω αναζήτηση τιμών για τα εξής:
Αμορτισέρ μπροστά: OME028
Αμορτισέρ πίσω: OME029
Ελατήρια μπροστά: OME965 (τα σκληρά)
Ελατήρια πίσω: OME967 (για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα)
Αμορτισέρ τιμονιού: ΟΜΕ (δεν ξέρω κωδικό!!!) ή κάποια άλλη μάρκα αν έχετε να μου προτείνετε.
Αποστάτες: HR 1inch
Τα καταστήματα που γνωρίζω, έχουν προταχθεί στο forum και θα ρωτήσω για τιμές και γνώμες είναι τα εξής:
Sirossport
xtreme4x4
4wheeldrive
autocontrol
amorteam
Παρακαλώ την γνώμη – παρατηρήσεις – συστάσεις – αντιθέσεις σας είτε στις επιλογές των προϊόντων, είτε στα καταστήματα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες σας για τις συμβουλές σας, την συμβολή σας στο χόμπι – τρέλα – ότι του είναι του καθενός!!! και για την ευσυνειδησία που διακατέχει τα post. Προσωπικά, μέσα από τόσες απόψεις και αναλύσεις, την προηγούμενη βδομάδα επέλεξα διάφορα ανταλλακτικά (όπως δίσκο – πλατώ και δισκόπλακες) και κατάφερα επιτυχώς την εγκατάσταση τους με φίλο μηχανικό. Οι μάρκες επιλέχτηκαν αποκλειστικά μέσα από τις συστάσεις φίλων του forum, όπως επίσης και τα καταστήματα από τα οποία αγοράστηκαν (αφού προηγουμένως έγινε έρευνα και για τιμές και για ποιότητα, καταλήγοντας στα συμπεράσματα περί ευσυνειδησίας).
¶νθρωποι του Jimnyclub.com ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!