λοιπον παιδες το προγραμμα για την Κυριακη μετα απο συννενοηση με τον luca εχει ως εξης
κατα τις 12:00 θα ειμαστε εγω με τη μαρια Χ 2 , στον φιλο μας τον Γιαννη το Ρεκλο (στον ''ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗ'') στην ΚΕΡΚΙΝΗ και θα σας περιμενουμε εκει για καφεδακι , κουβεντουλα , τσιγαράκι , τσιμπουκάκι κλπ
13:00-15:00 Ή ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ οσοι θελουν να κανουνε μια βολτιτσα στα περιξ για...λασπομαχιες-ανωριμοτητες ακολουθουν τους πλοηγους luca-panosd . Εγώ δε θα έρθω γιατί είμαι Λούλα.
οι υπολοιποι μπορουνε να κανουν μια βολτα με τα αλογακια,βολτα με την βαρκα στη λιμνη,πεζοπορια κ.α
15:00 Ή ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Επιστροφή Πορρόια και στο Μπουγάζι για φαγητό.
οτι ωρα τελειωσουμε απο το φαγητο θα παμε απο το χωριο Μανδρακι στον ξενωνα ''ΖΕΙΔΩΡΟΝ'' του υιου του φιλου μας Γιωργου Ταχματζιδη κατα κοσμον ΠΟΝΤΙΟΥ για καφεδακι-γλυκακι για να χωνεψουμε και το φαγητο = να ρευτούμε , καθοτι εχουμε και επιστροφη
1.Nicksi-Emily
2.camelg4-Ριτσα-Ιωαννα-Στυλιανος
3.kranas+family
4.admin-MVA-hrysa
5.Μαχος-Maria+Μαρια (φιλη Marias)
6.gc-Eri+family
7. luca + Ελένη
8. panosd + little john
9.pitbullakos+τις 3 γυναικες της ζωης μου
10. kyr + 2 κεφάλια
11. xtrail+evi+anna
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ προς camelg4: Τελικά ράφτινγκ , ιππασία , κανό-ε-καγιάκ , ποδηλατάδα , τζόνγκινγκ , what the fuck are you going to do ?
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ προς Ναύμαχο : ρε αδελφή του ελέους , και τι θα γίνει άμα το λερώσεις ? (το αμάξι ,το στρίνγκ , το μασαζοκαλσόν). Θα αρχίσεις να κλαίς σαν τη Ρούλα Βροχοπούλου ?